Glumica Nataša Janjić KRENULA NA ODMOR pa ZAVRŠILA NA HITNOJ OPERACIJI: Evo šta se DESILO!

Autor:

Lifestyle

07.06.2021

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Balkanska glumica krenula na odmor, pa zabršila na operaciji.

 

RepublikaFoto: instagram.com/nanulananula
Nataša Janjić

Poput brojnih Hrvata, Nataša Janjić (39) i njena porodica, za produženi vikend takođe su nakratko odlučili da napuste svoj dom.

Naime, krenuli su ka Splitu, što je Nataša odlučila da podeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Ipak, ovaj produženi vikend i odmor nije prošao kako je porodica zamislila.

Prvo je Natašino dete dobilo temperaturu, uslijedili su poseta pedijatru i noćna dežurstva, a zatim je i sama Nataša završila na hitnoj operaciji zbog bubrežnog kamenca. Sve što se dogodilo tokom produženog vikenda, Nataša je podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

 

 

-Ono kad se mama i tata spuste na more….Nakon havarije na autoputu s plakanjem, igrama gladi i prestola dvoje mališana, vožnje više nego uobičajenog trajanja, interventnog zaustavljanja na svakoj pumpnoj stanici, pa kad se konačno dočepaš baka/deka- servisa u Splitu i odahneš malo i zamiriše ti odmor…. Onda usledi temperatura jednog, poseta pedijatru, noćna dežurstva, a zatim i bubrežni kamenac zbog kojeg završiš na hitnoj operaciji, tek onda možeš ovaj produženi vikend da smatraš kompletnim- napisala je ispod fotografije na kojoj leži u bolničkom krevetu u KBC-u Split.

- Ovim putem veliko hvala svim doktorima, sestrama i ostalom medicinskom osoblju KBC-a Križine u Splitu na divnom tretmanu - nastavila je Nataša te dodala kako pozdravlja sve iz horizontale.

'Drži se, Nato', 'Brz oporavak, 'Ljubimo te, brz oporavak', samo su neki od komentara Natašinih pratilaca. Naime, ispod objave javile su se i brojne poznate ličnosti poput Matije Vuice, Bojane Gregorić Vejzović, Jelene Veljače, Ecije Ojdanić te su, također, Nataši poželjeli brz oporavak - samo su neki od komentara ispod fotografije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading