NOVA SVAĐA PRED SVADBU MIRKA I BOJANE?! Goca Božinovska ne može da se DOGOVORI sa sinom OKO OVOGA!

Autor:

Zabava

28.06.2021

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Božinovska ne može da se dogovori sa sinom.

RepublikaFoto: instagram.com/ bojana_rodic
Mirko Šijan i Bojana Rodić

Mirko Šijan i Bojana Rodić uskoro očekuju svoje prvo dete, a uveliko se sprema i njihova svadba. Ipak, kako pišu domaći mediji, Šijan navodno ne može da se dogovori sa svojom majkom, pevačicom Gocom Božinovskom oko spiska zvanica.

- Bojana je u šestom mesecu i za sada odlično podnosi trudnoću, pa su zato i odlučili da naprave svadbu. Sređivanje kuće u Surčinu privode kraju, već je gotova i soba za bebu i ceo sprat koji su oni uzeli za sebe. Jedino oko čega se Mirko i Bojana ne slažu sa Gocom, jeste koga će da zovu na svadbu, jer bi oni nešto intimnije, a Goca ženi sina jedinca, pa bi nešto gala i sa puno zvanica - kaže izvor za magazin "Star", a prenose mediji.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Mirko Šijan i Bojana Rodić

Inače, Bojana Rodić našla se u centru medijske pažnje kada se njena sestra Bogdana udala za Veljka Ražnatovića, a zatim je i ona uplovila u vezu sa Mirkom i dodatno zaintrigirala javnost.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading