NEĆE IH NIKO ZVATI KADA BUDU MOJIH GODINA! Lepa Lukić OPLELA po mlađim koleginicama: Narod ne voli kad digneš nos!

Autor:

Zabava

28.06.2021

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Lukić prokomentarisala mlađe koleginice.

RepublikaFoto: Printskrin/RTV PINK
Lepa Lukić

Zvezda narodne muzike Lepa Lukić na estradnoj sceni je duže od 50 godina i i dalje je jedna od najpopularnijih pevačica.

Lepa je prokomentarisala današnje stanje na muzičkoj sceni, ali i mlađe koleginice koje danas nemaju takvu popularnost.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Lepa Lukić

- Došlo je vreme da se muzika više gleda nego što se sluša. Neka pokažu mlade koleginice šta hoće, ali to je kratkog veka, ja trajem 50 godina, ja ne znam da li će one kada budu imale godinice kao ja uopšte moći da dođu na neku televiziju -  rekla je Lepa gostujući u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji, a uz to dala i recept za dugo trajanje.

- Narod ne voli kad digneš nos. Voli kada može da ti priđe i kada može da razgovara sa tobom, da se slika. Ja nikada nikoga nisam odbila za slikanje, možda sam nekada ljuta i nervozna, ali ja ne smem to sebi da dozvolim. Zagrlim svu decu i slikam se, ne znam da li mi je do toga, ali mora da mi bude do toga jer to je moj posao. Znači da budeš što prizemniji, a veliki. Da drugi kažu da si kralj ili kraljica - iskreno je rekla Lepa Lukić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading