BOLNA ŽIVOTNA PRIČA KRIJE SE IZA ČUVENE PESME "JELENA"! Svi su mislili da je posvećena DEVOJCI, a ISTINA je mnogo POTRESNIJA!

Autor: Republika.rs

Zabava

28.06.2021

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pesma "Jelena" čuvene jugoslovenske grupe "Bolero" krije strašnu bol.

Foto: youtube.com
Grupa "Bolero" opevala tragediju

Čuvena grupa "Bolero" osnovana je davne 1982. godine, a postojali su tek nekoliko godina. Ipak, za to vreme stovrili su brojne hitove  poput numera "Galebovi", "Dajana", "Sjećanja", "Misli na mene", "Na kraju slavlja", "Jelena" ili "Pismo majci".

Sve ove numere su danas popularne i rado slušane. Međutim, jedna od njih se posebno izdvojila zbog težine priče koju nosi. 

Svi su mislili da je posvećena devojci jednog od članova benda. Prava istina je potpuno drugačija. Mišo Bartulica, autor teksta i član benda, posvetio je ove teške stihove majci koja ga je ostavila po rođenju. Prema pričama starijih fanova, kada je kasnije pokušao da je pronađe, ona nije htela da ga vidi, što je opevao u poslednje dve strofe pesme. Nakon ovog saznanja, a ponovnim slušanjem "Jelene", i današnjim generacijama oči se napune suzama:

"Nikada se nismo sreli, vremena nismo imali. Da mi oči obrišeš,da mi tugu miluješ"...

 
 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading