(FOTO) OVO SIGURNO NISTE ZNALI O NJOJ: Isplivali detalji o Kiji Kockar, bila je KRALJICA MATURE, a evo kako se osećala tada!

Autor:

Zabava

28.06.2021

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispričala sve do detalja.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kija Kockar

Pevačica Kristina Kija Kockar dozvolila je njenim pratiocima da joj postave pitanje na Instagramu, a tom prilikom dok je odgovarala otkrila je neke nove detalje o sebi.

Kako su se mature približile, a epidemiološke mere popustile, maturantni pripremaju svoje kreacije, raspituju se na sve strane šta i kako treba da urade, kako bi zablistali u što boljem svetlu.

Jedno od pitanja za Kristinu bilo je baš o maturi, te je ona otkrila kako se osećala i nakon osnovne, ali i nakon srednje škole. Mnoge ove detalje javnost nije znala sve do sada.

- Kako si ti provela matursko veče? - glasilo je pitanje za Kiju.

Foto: instagram.com/kijakockar
Kija Kockar o maturi

Srednja ili osnovna škola? U osnovnoj sam bila vukovac i kraljica mature. U srednjoj iskreno smor i jedina u baletankama - odgovorila je Kristina.

Podsetimo, Kristina dolazi iz Zrenjanina, a mnoge njene komšije i danas pričaju samo pozitivne komentare o pevačici, tako da ne sumnjamo da je u noći mature blistala kao kraljica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading