(FOTO) ZBOG NJEGA SE POVUKLA, A ONDA SE RAZVELA: Evo kako izgleda fudbaler koji je kriv za nestanak Slavice Ćukteraš sa estrade!

Autor:

Zabava

27.06.2021

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši muž Slavice Ćukteraš poznati je golman, ali je i kriv za njeno povlačenje sa estrade, a izgleda odlično.

Foto: e-stock/A. NALBANTJAN
Slavica Ćukteraš

Pevačica Slavica Ćukteraš bila je udata za fudbalera Vladimira Avramova, sa kojim ima ćerku Viktoriju, a tada se pričalo da je do razvoda došlo jer je golman navodno Slavici branio da se vrati estradi i publici.

Naime, Slavica i Vlada su se 2016.godine venčali i iste godine dobili i ćerkicu, a pevačica je zbog porodice napustila dotadašnju karijeru i otišla van Srbije kako bi podržala supugra koji je tada imao inostrane angažmane.

RepublikaFoto: instagram.com/cukterasslavica

Međutim, nakon tri godine zajedničkog života, došlo je do razvoda, a pevačica nije puno govorila na tu temu. Ono što se pričalo jeste da je do razvoda golmana i pevačice došlo jer je Avramov navodno Slavici branio da ponovo počne da nastupa i vrati se svojoj karijeri.

 

 

Tek nakon godinu i po dana, Slavica je progovorila o razvodu i kao razlog navela činjenicu da su se emocije ugasile, ali da su zbog ćerke Viktorije ostali u odličnim odnosima, te da devojčici ne manjka ljubavi. Kako je tada rekla, uvek je bolji dobar razvod od lošeg braka i da kada ljubav nestane, nestaje sve. Ona je tada takođe medijima rekla da udvarače ima, ali da nije spremna za novu vezu i da joj je samoj mnogo lepo, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading