JELENA KOSTOV PROGOVORILA O SUPRUGU KOG GODINAMA KRIJE OD OČIJU JAVNOSTI: Shvatila da je to prava ljubav!

Autor:

Zabava

26.06.2021

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Kostov progovorila o suprugu.

RepublikaFoto: printscreen/Magazin In
Jelena Kostov

Pevačica Jelena Kostov otkrila je kako održava intrigu u svom braku sa suprugom s kojim je u braku već 5 godina.

- Nema tu neke intrige, nas dvoje smo stvarno različiti, ali vremenom je tu bilo puno razgovora, da on prihvati moj posao, ja njegov. On radi u policiji, i ja sam uradila jednu savršenu stvar, a to je da nijednog trenutka ne tražim od njega da se slika i pojavljujem po medijima. To je bio naš dogovor od samog početka, tu sam shvatila da je to prava ljubav – priča pevačica.

RepublikaFoto: printscreen/Magazin In
Jelena Kostov

- On zaista od tih ljudi i kad god me pitaju koji je recept za uspešan brak, ja kažem: "Moj je medijsko neeksponiranje", jer kada narod dobije sve na tacni i za pravo da komentarišu mog supruga i da se mešaju u privatan život, sve ode dođavola kaže ona, pa nastavlja:

- Mi taj odnos koji je divan gajimo godinama i stvarno sam rekla da ću ostati dosledna tome i nikad se javno neće eskponirati i time mi je pokazao svoju veliku ljubav zaključuje Jelena u emisiji "Magazin In".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading