NIJE SAMO MOJ SIN KRIV: Branka Lazić se oglasila nakon što im je snajka otišla iz kuće, a onda PROKOMENTARISALA UDAJU Ane Sević!

Autor:

Zabava

11.06.2021

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Darka Lazića oglasila se prvi put nakon što je Marina napustila njihov dom.

RepublikaFoto: Prntscr Pink
Branka i Darko Lazić

Folker Darko Lazić nedavno je stavio tačku na vezu sa Marinom Gagić, a sada se oglasila i njegova majka Branka Lazić koja je otkrila koliko joj teško pada što se njen sin neće oženiti.

- Darko je sam sve rekao. Nije više on mlad, ni nezreo. Kao i svaka majka, mislim da je vreme i volela bih da se skrasi i posveti porodici, ali on zna najbolje šta će. Ima dovoljno godina, ali sam odlučuje kako će dalje i šta će. Za svađu je potrebno dvoje, nije samo on kriv... Nisu tu u pitanju samo njegovi izlasci, bilo je tu više razloga što se oni odlučili da se rastanu, ali ja u to ne ulazim - kaže Lazićeva majka za Pink.rs i otkriva u kakvim je sad ona odnosima sa nesuđenom snajkom Marinom, ali i koliko joj teško pada što njen unuk neće odrastati pored oba roditelja.

RepublikaFoto: ST/P. DIVAC
Darko Lazić

- Naravno da mi je žao zbog Alekseja, za njega je najbolje da odrasta uz oba roditelja, ali ja deteta nisam željna, ja ću ga uvek videti. Sa Marinom sam ostala u dobrim odnosima, komuniciramo, čujemo se. Prvenstveno je bitno ostati u dobrim odnosima zbog deteta, ono ništa nije krivo i treba što menja da oseti rastanak roditelja - rekla je Branka i otkrila da li je Ani Sević čestitala udaju, ali i koliko dugo nije videla unuka Lorenu.

RepublikaFoto: ST/P. DIVAC
Darko Lazić

- Nisam se čula sa Anom, čula sam da se udala. Želim joj sve najbolje. Ne znam ni da li joj je Darko čestitao, da li su se čuli... Lorenu nisam dugo videla, ne sećam se tačno kad sam unuku videla poslednji put - otkriva majka Darka Lazića i priznaje koliko joj je teško nakon gubitka supruga Milana, ali i zbog emotivnog kraha svog sina.

RepublikaFoto: instagram.com/anasevicofficial
Ana Savić

- Još nisam došla sebi, još ne mogu da verujem da Milana više nema. Teško je, Darko mi jeste podrška, ali ni njemu nije lako sada... Jedno drugom smo podrška - završava Branka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading