(FOTO, VIDEO) KUĆA NARODNE PEVAČICE IMA VELIKI BAZEN NA KROVU: Zorica otvorila vrata svog doma, SVE PRŠTI OD LUKSUZA, a OVO joj daje mir!

Autor:

Zabava

26.06.2021

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživa u vrelim danima.

Foto: youtube.com/printscreen, tiktok.com/printscreen
Zorica Marković

Pevačica narodne muzike i bivša zadrugarka Zorica Marković povukla se iz javnosti jedno vreme zbog zdrastvenih problema koje je zadobila. Međutim, nakon što se oporavila, Zorica se vratila na velika vrata, ali preko društvene mreže TikTok.

Mnogi njeni pratioci su se iznenadili ovim potezom, ali kao neko ko je poznat po humoru, sigurno da im je nedostajala Markovićeva u ovom izdanju. Zorica svakodnevno objavljuje klipove iz privatnog života, sa kime provodi vreme, mnogi njeni videi su već postali viralni što zbog prepoznatljivih psovki, što zbog njenih reakcija za razna dešavanja.

Foto: youtube.com/printscreen, tiktok.com/printscreen
Kuća Zorice Marković

Tako je u nekoliko klipova Zorica pokazala i svoju raskošnu kuću koju poseduje. Zorica je u jednom intervju otkrila da na krovu kuće ima bazen u kom voli da provodi letnje vrele dane, ali luksuz pevačice ne izostaje ni unutar samih zidina.

Foto: youtube.com/printscreen, tiktok.com/printscreen
Zorica Marković pokazala kuću

Poznata kao neko ko ne voli da se razbacuje skupim markama, Zorica je pokazala koliko je skromna i kako je uradila svoj topli dom. Veliko dvorište, sa krošnjama drveta i zelenilo su deo u kom se pevačica opušta, a kada uđe u dom, preovladavaju minimalistički kućni aparati, ali i detalji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
boki

27.06.2021 04:23

Dokle ce se mediji baviti starletama i pevacicama koga to zanima koju je ugrizo komarac nazuljala cipela ozarila kopriva i mnoge smesni natpisi .Objavite nesto pametno korisno humano i poucno za narod i nasu decu