(FOTO) DOK MU JE ĆERKA IZA REŠETAKA, ON SLAVI: Isplivala fotografija Majinog oca Takija sa bivšom zadrugarkom, a zbog OVE poruke nastaće HAOS!

Autor:

Zadruga

26.06.2021

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se niko nije nadao!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

Zadrugarka Maja Marinković završila je u zatvorskoj ćeliji zbog noga što je nasrnula na Minu Vrbaški, jer je provodila vreme sa Markom Janjuševićem Janjušem. Buran i turbulentan odnos Maje i Janjuša nedeljama unazad je glavna tema u Zadruzi, ali i u medijima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zadrugari

Dok se Maja pati u vezi sa Janjušem, a sada i iza rešetaka, njen otac Taki Marinković uživa u lepom društvu. Naime, na Instagramu je isplavala fotografija Takija sa bivšom zadrugarkom Ljubom Pantović, koja mu je uputila i reči podrške.

- Drži se Taki - napisala je Ljuba.

Foto: instagram.com/takitadza
Ljuba i Taki

Taki je to prosledio na svom Instagramu, jer mu svaki vid podrške u ovim trenucima znači. 

Mnogi zadrugari su osudili Majino agresivno ponašanje prema Mini, zbog čega je i ostala iza rešetaka. Maja prethodnih nedelja je popustila i te kako sa živcama, a sve vreme tvrdi da joj Janjuš sve namerno radi. Ostaje nam da vidimo da li će njihov odnos eskalirati nekim gorim ishodom ili će se situacija smiriti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading