(FOTO) VIKI MILJKOVIĆ ZDRAVSTVENO UGROŽENA: Pevačici preti borba sa OPAKOM BOLEŠĆU!

Autor:

Zabava

26.06.2021

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njeni voljeni su u strahu!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Viki Miljković

Kako su joj i otac i majka preminuli od kancera, Viki Miljković ima genetske predispozicije da dobije tumor! Zbog toga mora da se čuva i da izbegava stres, a treba da vodi računa i o ishrani!

Viki nipošto ne sme da se nervira, to je za nju jako loše jer ima predispozicije da dobije, ne daj Bože, tumor, jer su joj, nažalost, i roditelji imali te probleme – objašnjava izvor za SCANDAL! i dodaje:

RepublikaFoto: Republlika/Dušan Lukić
Viki

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

PRVI PUT U JAVNOSTI: Trudna Bojana Ristivojević otkrila sve o imenu za bebu

 

Takođe, treba da vodi računa i o ishrani, mora da unosi sveže meso, proteine, što više sezonskog voća i povrća… Rečju, mora da živi zdravo i bez trzavica i zato je i njen muž Taške pre mesec dana opomenuo da nipošto ne troši živce kada se raspravlja s kolegama u žiriju jer to nije vredno njenih živaca i zdravlja. Naglasio joj je da nema nameru da toleriše da se njegova žena potresa zbog stvari koje toga nisu vredne i ona ga je poslušala. I mogu vam reći da se odmah vidi promena, Viki je mirna, nasmejana, ne obazire se na prozivke i kulira. Od tada mnogo bolje i izgleda i sve joj je krenulo. Čak je pokrenula i privatni biznis s nekretninama, pa je uspešna na mnogim poljima. A i duet sa Suzanom Jovanović se i te kako sluša – završava izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Viki i Taške

Komentari (0)

Loading