IGRAO JE F4 EVROLIGE: Džekpot za Večite - Srbin ostao BEZ kluba!

Autor:

Sport

26.06.2021

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanično potvrđeno, okončanje uspešne saradnje.

RepublikaFoto: Starsport
Jaramaz i Davidovac, detalj sa Večitog derbija

Srpski košarkaš Vladimir Micov napustio je ekipu Milana posle četiri uspešne sezone na "čizmi".

Italijanski klub se zahvalio Srbinu na svemu što je učinio za klub iz "grada mode".

Njegovo mesto u istoriji je osigurano. Pored svih pobeda, rekorda i košarke na visokom nivou, Vlado Micov je svakodnevno bio uzor za profesionalizam i na terenu i van njega. I dok se naši putevi razdvajaju, Olimpija u ime navijača želi Vladi i njegovoj porodici sve najbolje u budućnosti - stoji u saopštenju Milana.

Još uvek nije poznato koja će biti sledeća stanica u karijeri iskusnog 36-godišnjeg krilnog košarkaša, a u košarkaškim krugovima se spekuliše da je čak moguć i povratak u Srbiju, čemu se nadaju i Grobari i Delije. Micov je u minuloj sezoni igrao i na F4 Evrolige, a Milano je pod dirigentskom palicom trenera Etorea Mesine zauzeo treće mesto trijumfom nad moskovskim CSKA (83:73).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
NekoKo

26.06.2021 15:28

Od bilo kog Amerikanca koji je kročio u Zvezdu Micov je bolje rešenje iz milion razloga. Sve kada se podvuče pa i igrački kvaliteti to je bolja opcija. Mentalitet i činjenica da zna gde je došao, kolika je odgovornost isl. su velike ...