(FOTO) VRELE GEJ SCENE POZNATIH GLUMACA: Isplivale eksplicitne slike intimnog odnosa Timotijevića i Marića, svi u ŠOKU!

Autor:

Zabava

25.06.2021

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumci Miloš Timotijević i Milan Marić pre nekoliko godina igrali su u kratkometražnom filmu ,,Narednik'' zaljubljeni par, a tek sada su slike i snimci iz filma ugledali svetlost dana i preplavili društvene mreže.

Foto: youtube.com/printscreen
Miloš Timotijević i Milan Marić

Na internetu je nedavno osvanuo film snimljen pre skoro jedne decenije, a veliku pažnju su privukle gej scene koje su izazvale niz komentara a glavne aktere ovog ostvarenja igraju Miloš Timotijević i Milan Marić.

Naime, film je snimljen 2012.godine, a radnja filma prati jedan homoseksualni par iz Srbije, a gej likove upravo tumače Timotijević i Marić.

Foto: youtube.com
Timotijević i Marić u glavnim ulogama filma ,,Narednik.''

Film "Narednik" je prikazan na četvrtom Međunarodnom festivalu kvir filma ,,Merlinka,'' a bio je jedini film domaće produkcije.  Kako je tada govorio autor Nikola Ljuca, film prati susret dva muškarca koja se kriju iza svoje ljušture, a upravo je i pisan za ova dva glumca, pre svega zbog njihovog talenta, a onda i hrabrosti da se upuste u ovakav vid glumačkog ostvarenja, prenosi Objektiv.

Timotijević, inače miljenik publike, je otkrio da je ovo za njega bio prvi film tog tipa i da ga nije bilo uopšte lako snimiti, te da misli da su uspeli da naprave zaista dobar film, a da je za bilo kakvu ulogu ovog tipa zaista potrebna hrabrost, koju su on i kolega Marić imali.

Foto: youtube.com
Eksplicitne scene iz filma

Glumac je takođe rekao da mu je ovo bila jedna od najzahtevnijih uloga, i da nije bilo lako snimiti, ali da je to posao kao i svaki drugi i da su na kraju po njegovom mišljenju uspeli da iznesu uloge i film na pravi način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading