OBELODANJENO ŠTA SE RADI NA BAZENU ŽIKE JAKŠIĆA: Evo koji uslovi su potrebni da bi moglo da se uđe, PRODUCENT HOĆE DA ŽIVI ŽIVOT PUNIM PLUĆIMA!

Autor: Republika

Zabava

25.06.2021

08:30

Otkriveno šta se dešava na bazenu producenta!

Republika
Žika Jakšić

Žika Jakšić skockao je svoju vilu na Bežanijskoj kosi po svojoj meri! Kuća u kojoj je godinama živeo pripala je njegovoj bivšoj ženi Dajani i sinu Dušanu, pa je Žile sebi kupio novu da uživa kao pravi momak! Ima i veliko dvorište i bazen i rado prima goste, ali kako SCANDAL! saznaje, ima i posebne uslove!

Zabranio smaračima da mu kvare idilu!

– Žile je mnogo dobar lik i pozitivan je u svakom smislu. Hoće da živi život punim plućima i zato više nema nameru da toleriše hejtere – objašnjava izvor i dodaje:

VOLI DA UŽIVA!

– Kod njega su svi dobrodošli, veoma je gostoprimljiv i široke ruke, ali problemi moraju da ostani izvan njegovog doma. On je i osveštao kuću, bili su mu nedavno sveštenici, otarasio se negativne energije i sad vodi računa s kim se druži. Baš ga je pre par dana zvao neki drug da ga pita da svrati s ekipom na kupanje i Žile je rekao Sve može, brate moj, samo nemoj neke smarače i crnjake, hoću da nam bude lepo – završava zvor.

Komentari (0)

Loading