(VIDEO) NIKAD SUROVIJA: Stanija oplela po Kristijanu, pa ga udarila na ono što ga najviše boli! OVO JOJ NEĆE OPROSTITI!

Autor:

Zadruga

24.06.2021

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoko!

RepublikaFoto: RED TV/printscreen
Stanija Dobrojević

Ljuta rivalka Kristijana Golubovića Stanija Dobrojević pojavila se u emisiji ,,Pitam za druga" na RED TV i tom prilikom prokomentarisala njegovu diskvalifikaciju. Naime, poznato je da rivalitet Stanije i Kristijana traje još od kraja ,,Farme 6", a nakon čega je usledilo i javno pomirenje uz dogovor da jedno drugo više neće komentarsati.

RepublikaFoto: RED TV/printscreen
Stanija

Stanija nije krila svoje mišljenje o svemu što je Kristijan uradio prethodnih nedelja.

RepublikaFoto: RED TV/printscreen
Stanija i Marko

- To sam htela da preskočim, da ne dođe do nekih prozivki. Ja sam to očekivala, ali sam mislila da će možda istrpeti do samog kraja. Ali da on tamo stoji i da ne pobedi, njegov ego ne bi podneo. Mislim da bi uradio nešto par dana pre ili to veče, mislim da ne bi pobedio i to bi mu udarilo na ego. Ali ovo niko nije očekivao. Mislim da bi se ponovio scenario sa "Farme" - rekla je Stanija.

Podsetimo, ekskluzivnu ispovest Kristijana Golubovića imali ste priliku da pročitate na našem portalu, a u nastavku možete videti i video materijal u kom diskvalifikovani zadrugar otkriva sve o svom životu:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading