(FOTO) DANIJELA OTKRILA ŠOK DETALJE O POSTUPKU PROTIV LEČIĆA! Glumičine reči javnost sluša u NEVERICI!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

25.06.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će mnoge razočarati.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/N1 youtube.com/printscreen/Hold Me Right Film, Tanjug/ZoranŽestić
Branislav i Danijela

Glumica Danijela Štajnfeld izjavila je u intervjuu da, otkad je u martu otkrila da je Branislav Lečić osoba koja ju je navodno silovala, "nastao je muk" i retko ko od kolega glumaca joj se javlja. Ona otkriva da je zbog Leke htela da se ubije, kao i da su njenom advokatu javili da njen slučaj neće biti pokrenut iako se ona nada drugačijem ishodu.

Štajnfeldova: Nadam se da će tužilaštvo, uprkos toj odluci, reagovati i pokrenuti istragu

- Kolege iz Srbije su me bodrile da kažem ime silovatelja, a kad sam izgovorila njegovo ime, nastao je muk. Retko ko mi se javlja, samo nekoliko najhrabrijih otkad se saznalo da je mi je to Lečić uradio. Trebalo je da radim neku predstavu u Beogradu, ali je producent rekao: "Ja njoj verujem, ali ne mogu da je uzmem u podelu." Sve te strahove razumem iako mi teško pada gubitak kontakta sa svim onim što sam nazvala "moje" - rekla je Danijela u ispovesti za Nedeljnik i otkrila da je od advokata čula informacije koje su je razočarale:

- Mnoge stvari još ne mogu da vam kažem. Time što nisam javno otkrila sve detalje praktično štitim i Lečićevu familiju. I oni su žrtve njegovog ponašanja. Pružila sam tužilaštvu sav materijal, pa neka za sada na tome ostane. Nadam se da će tužilaštvo pokrenuti istragu uprkos tome što je mom advokatu nedavno rečeno da postupak neće biti pokrenut.

RepublikaFoto: Ilustracija: Republika.rs, Pixabay, Youtube
Danijela

Inače, Danijela je priznala da je htela u Los Anđelesu da izvrši samoubistvo jer više nije mogla da se izbori sama sa sobom, to jest nije mogla da zaboravi noć kada je silovana.

- Samoubistvo je izgledalo kao jedini izlaz. Pobegla sam kod prijatelja u Los Anđeles da se tamo ubijem, u gradu gde me niko ne zna. Godine 2014, 1. januara, u ponoć, kada ljudi zamišljaju želje, ja sam pomislila: "Ovo će biti poslednja godina mog života. Treba da se pripremim za kraj." Septembra te godine sam pokušala samoubistvo. Napisala sam oproštajno pismo, ali ga je našao moj prijatelj. Pozvao je policiju i oni su me sprečili.

RepublikaFoto: ST/P. Divac
Lečić

Foto: Printscreen/BBCRepublikaFoto: youtube.com/N1

Čuvam patike u kojima sam silovana

Danijela je otkrila da još čuva patike u kojima je bila u trenutku kada ju je napao, kako ona tvrdi, Branislav Lečić:

- Patike u kojima sam silovana još čuvam. One su nekako postale simbol mog gašenja. Da preživim, značilo je da njih treba da prevaziđem. Tako su sada postale moj dokaz da jesam preživela i da sam sada slobodna da koračam kroz život kako ja hoću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Wat

25.06.2021 22:01

Da je materijala imalo, postupka bi bilo. Ne moze ovako nista, silovateljima treba skinuti kozu s ledja, ali ne moze to na casnu rec posle 10 godina. Odmah, dokazi, pa sud.

Leilani

05.07.2021 20:21

Pomislih cuva patike jer je na njima njegov DNK. Kakav debilizam. I onda objasnjenje. Eto cuvam ih, da bih se susrela sama sa sobom, pa da mi to drugo ja pomogne i ohrabri me bla bla, bla