(FOTO) SRAMOTNO PONAŠANJE JELENE KARLEUŠE ZBOG ODLOMKA IZ LUKASOVE KNJIGE: Skočila na pevača, ali bez POKRIĆA PA SE IZBLAMIRALA ZA MEDALJU!

Autor: Republika.rs

Zabava

24.06.2021

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena opet ne zna šta priča!

RepublikaFoto: printscreen
Jelena opet pravi haos!

Popularni folker Aca Lukas objavio je nedavno svoju knjigu "Ovo sam ja", čija je promocija održana u utorak.

Ova knjiga uzburkala je javnost, a kako je svi komentarišu i pišu u njoj, nije čudo ni da je samoproklamovana diva rešila da iznese i svoje stavove. Naime, ona je na svom instagram profilu poslala poruku kojom osuđuje Lukasa zbog njegovih stavova koji su izneseni u knjizi, a pre svega zbog činjenice da je pevao kada je ubijen premijer Zoran Đinđić:

Foto: printscreen
Oplela je najstrašnije po Lukasu...

- Ovo je nedopustivo i kompletna srpska javnost mora da reaguje i ovo osudi. Zoran Đonđić, mučki ubijen premijer ove zemlje, koji je stradao od ruke šljama i kriminalaca, koji su ubijali, otimali, pljačkali, kuvali i mleli žrtve, čovek koji jej izgubio život u borbi da Srbija izroni iz pakla rata i bagre - ovo nije zaslužio. I nije zaslužio da mi kao narod ćutimo. Nisu zaslužila njegova deca da ovo čitaju i nisu zaslužili sva naša deca da ovo bude na naslovnim stranama kao "normalno"!!! I ne- nema opravdanja u rečima, da ovo priča neko u narkomanskom delirijumu, nema opravdanja u tome, da je nebitni smrdljivi tabloid! Ovo je nedopustivo u svakom smislu!

 

 

Čini se da Jelena Karleuša nije otvorila knjigu našeg folkera, pa zaista nema ni ideju o čemu priča. Naime, folker u knjizi zaista jeste izneo negativne stavove o ubijenom premijeru, i da naravno da je to uradio u svom maniru, ali je isto tako naglasio da je pevao kada je ubijen premijer jer je bio u Austriji, gde je imao nastup, a tamo se samo da nije bio Dan žalosti, već je to bilo posle ponoći, kada je i u Srbiji već prošao. 

Naslovna strana novina, koja je na slici, svakako ne govori sve što je Lukas rekao, a Karleuša bi zaista mogla da pročita literaturu, pre nego što počne da komentariše. Politički stavovi estradnih umetnika, a posebno njeni, nisu nešto o čemu treba raspravljati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vladimir

24.06.2021 09:09

Karleuša,visoko obrazovana žena,načitana,samozvana diva može samo opet da šalje njene eksplecitne slike i video materijal.A njeni visokoumni komentari i dalje paraju uši i srca.

cica

24.06.2021 13:04

A njegovi politički stavovi kao estradnog umetnika, imaju težinu i net treba ih dovoditi u pitanje?! Manite se te pristrasnosti po principu “miljenika” i onih koji to nisu!