(FOTO) OTKRIVENA ISTINA ESTRADNOG RATA: Svi misle da su Brena i Lukas u svađi zbog Sonjinog navodnog ŠVALERA, a sada je sve isplivalo na videlo!

Autor:

Zabava

23.06.2021

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se niko nije nadao!

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Aca i Brena

Pevač Aca Lukas je u svojoj knjizi ,,Ovo sam ja" opleo i po koleginici i pevačici Lepoj Breni, te je optužio da ga je ona nazivala narkomanom u momentu kada je tešila njegovu, sada već bivšu, suprugu Sonju sa kojom je Lukas u tom trenutku bio rastavljen, prenosi Blic.

Aca je naveko da smatra da Lepa Brena misli da je on ljut na nju zbog toga što je upoznala Sonju sa njenom navodonom avanturom - poznatim srpskim košarkašem, koji je u Americi. Međutim, kako on navodi, njegovu ljutnju pokrenulo je nešto drugo.

- Kada sam se odselio, u mojoj kući na Bežanijskoj kosi Soinja je okupljala drugarice. Piju kafu i pričaju. Jedna od njih mi je poslala snimak na kojem Brena teši Sonju: ,,Šta se nerviraš, šta će tebi taj klošar i narkoman" - napisao je Lukas i dodao:

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Aca Lukas

- Brena i dalje misli da sam se naljutio na nju zbog Majamija. Ne. Prvo, moja žena nije retard kome neko treba da namešta muškarce. Drugo, mnogo važnije, Brena je dolazila u moju kuću i mazila moju ćerku o čijem ocu je govorila da je klošar i bezvredni narkoman.

Inače, Lukas je rekao da su se Živojinovići, kako Boba i Brena, tako i Filip i Aleksandra Prijović sa njim družili samo iz koristi.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Lukas

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ami

24.06.2021 13:29

Amaan...covjece ti izgledas ispijeno,pijano,drogirano,s masnom kosom....ne treba niko rec.... nista...sve se vidi...