DOBILI SMO NAJTEŽE: Stankoviću se NE SVIĐAJU prvi rivali na putu ka Ligi šampiona

Autor: Republika

Sport

24.06.2021

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković osvrnuo se na promene u timu posle sezone i predstojeće kvalifikacije za evropska takmičenja.

RepublikaFoto: Republika
Dejan Stanković

Osvajač duple krune startuje evropski put u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona gde čeka boljeg iz duela Makabi Haifa-Kairat. Stanković je svestan da protivnici nisu za potcenjivanje:

- Nećemo odustajati, sve što možemo da napadnemo, napašćemo. Za Ligu šampiona moraš da pobediš šampione, već u drugom kolu imamo najteže, što nismo očekivali. Biće dosta teško, ali od toga neodustajemo - govori Stanković.

Crvena zvezda ostala je bez italijanskog tandema u napadu Falčineli-Falko. Radiće se na popunjavanju te pozicije, ali je za Stankovića najbitnije da su tu uzdanice iz protekle sezone:

- Ja se nadam da ćemo rešiti u narednih sedam dana. Sve želje koje sam imao su ostale, Katai, Ivanić, tu je i Ben, Rodić, kapiten Borjan.

Još nov u poslu, a već trofejan, Stanković navodi stvari na kojima treba raditi tokom priprema:

- Gledali smo potencijalne protivnike, znamo sve o njima, dosta ćemo raditi na napadu, da popravimo sitnice. Stanje sa ekipom je odlično, svi su radili po programu, dali smo duži odmor kako bi se na najbolji način odmorili.

Reprezentativac Austrije Aleksandar Dragović postao je član Zvezde pred odlazak na EURO. Deki je odgovorio da će štoper dobiti zasluženi odmor po povratku, a naveo i svog favorita na takmičenju starog kontinenta:

- Dragović će dobiti mini-odmor, ne gubimo na kvalitetu i odgovornosti. Nismo gledali pojačanje u Italiji, bitno nam je da završimo pojačanje u narednih sedam dana. Italija mi se sviđa posebno, Manćini radi dobar posao, za sada po onom prikazanom oni su favoriti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading