TEKTONSKI LOM NA OPOZICIONOJ SCENI! Pajtić bez milosti za Tadića i Lutovca: POMENUO I NAJSTRAŠNIJI UDARAC!

Autor: Republika

Vesti

24.06.2021

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić brutalno je napao svog nekadašnjeg šefa a današnjeg lidera SDS Borisa Tadića i svog naslednika u stranci Zorana Lutovca.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. Žestić, T. Valič, T. Radovanović
Pajtić, Tadić i Lutovac

Gostujuću na jednoj od tajkunskih televizija, Pajtić je osuo drvlje i kamenje po Tadiću, koga je optužio da je ogadio Demokratsku stranku.

- U odnosu na 2016. kada su najuglednije ličnosti iz sveta umetnosti, nauke, kulture, sporta podržale DS na izborima, ja ne vidim većinu tih ljudi sada oko DS, koji je okupljao cvet srpskog društva u različitim sferama društvenog života i zbog toga mi je žao - kaže Pajtić i dodaje da DS nema više političku snagu „zbog donošenja pogrešnih odluka, pre svega personalne prirode i zbog toga je došlo do redukovanja uticaja DS u društvu, a najstrašniji udarac je naneo Boris Tadić kada je nekoliko meseci pred izbore izašao iz stranke… ogadio je ljudima DS.

Što se tiče Lutovca, Pajtić navodi da bi on morao da ima protivkandidata za mesto šefa DS.

- Nije na Lutovcu da predloži nekoga, već je na članovima DS da iznedre još nekog protivkandidata… Ne izgleda dobro kad imate samo jednog kandidata, blagorodno je za demokratiju kad imate dva kandidata - poručuje Pajtić.

Na pitanje šta misli o Lutovčevom vođenju stranke, kaže da bi da je na njegovom mestu bio mnogo ofanzivniji, i da kada je on bio na čelu DS „bili smo svaki dan u klinču sa SNS", jer je DS bio najviše gažen od režima, i „morate svaki dan da pokažete da ste vi ti koji će se suprotstaviti SNS".

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading