BRENIN SIN OTKRIO LUKASU DA GA SONJA VARA SA JARIĆEM! Folker potvrdio AFERU koja je uzdrmala REGION!

Autor: Republika.rs

Zabava

22.06.2021

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas objavio je autobiografiju u kojoj je otkrio sve pikanterije iz svog privatnog života,pa i one o kojima su mediji svojevremeno brujali, a poznati supružnici pokušavali da prikriju.

Foto: youtube.com
Jarić kriv za Sonjin i Lukasov krah braka

Kada je nakon burnih rasprava i zvanično došao kraj ljubavi Sonje Vuksanović i Ace Lukasa, mediji su pisali da se pozadina krije u njenoj aferi sa košarkašim asom, bivšim reprezentativcem Srbije Markom Jarićem.

Navodno, folker je otkrio preljubu i tu je njihov brak definitino došao do pucanja nakon brojnih svađa koje su prethodno imali. Upravo o ovoj aferi i sam Lukas piše u svojoj knjizi. 

Nakon Sonjinog „zaigravanja”, njen i Lukasov brak se krunio, a sve se svodilo na zajednički život zbog ćerkice i medija. Planirali su put za Ameriku, međutim, Lukas je odbijen za vizu i Sonja je odlučila da sama krene na put. Odsela je kod njene drugarice Brene u Majamiju.

‒ Vratila se nasmejana, sreća joj se videla na licu. Ležao sam na krevetu i igrao neku hazardersku igru… Na sreću ili na nesreću – ugledam Sonjin tablet… Uključim tablet i vidim nepotpisanu poruku, ali sa likom pošiljaoca. Sličica, na njoj neki bradonja. Poruka upućena iz Amerike-

Aca kaže da nije prepoznao dotičnog, pa je pitao Viktora Živojinovića, koji mu je objasnio da se radi o „našem NBA igraču, bivšem mužu svetskog top-modela”. I najlošije obaveštenom čitaocu odmah postaje jasno da se radi o košarkašu Marku Jariću, koga je Lukas u knjizi krio iza pseudonima „Majami”, a njegova bivša supruga je brazilska manekenka Adrijana Lima, piše Objektiv.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading