HRVATSKA U DRUGOJ FAZI: Fenomenalni Modrić i Perišić HEROJI NACIJE protiv Škota!

Autor: Republika

Sport

22.06.2021

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska je u odlučujućem meču za plasman u nokaut fazu pobedila Škotsku 3:1 (1:1) u Londonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje Hrvatske posle gola Luke Modrića

Hrvatska posle tek jednog boda u prva dva meča odigrala najbolji meč na prvenstvu do sada, baš kad je bilo najpotrebnije.

Škoti su motivisano krenuli, Endi Robertson je od samog starta izvodio precizne kornere u srce šesnaesterca Hrvata, ali su defanzivci "vatrenih" bili dominantniji u vazdušnim duelima. 

Hrvatska je prvi šut u okvir gola na utakmici pretočila u pogodak. Perišić je u 17. minutu glavom spustio loptu "džokeru" Vlašiću, koji je zatresao mrežu i opravdao velika očekivanja hrvatske fudbalske javnosti.

Škoti su u 42. minutu izjednačili lepim golom Kaluma Megregora u 42. minutu.

Lider ove generacije Hravtske Luka Modrić pokazao je svoju klasu fenomenalnim šutem u 62. kojim je doveo svoj tim u vođstvo.

Udarni tandem Hrvatske Perišić-Modrić je ponovo zablistao u 77. minutu. Luka je izveo korner, a Ivan je glavom matirao Maršala za erupciju oduševljenja.

Hrvatska ulazi u krug najboljih trećeplasiranih ekipa u osmini finala.

Englezi su minimalnim pobedom protiv Češke upisali maksimalni rezultat u grupnoj fazi. Strelac za domaćine na "Vembliju" bio je Rahim Sterling.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading