(VIDEO) ADVOKATI SE OTIMAJU ZA TANJIN SLUČAJ U BORBI OKO STARATELJSTVA: Nude joj BESPLATNU pomoć, a evo šta bi dala zauzvrat

Autor:

Zabava

22.06.2021

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima priliku da iskoristi pomoć koja joj se nudi.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Tanja stigla u Srbiju sa decom

Tanja Savić konačno je svoje sinove, posle godinu i po dana boravka u Australiji, dovela u Srbiju. Pevačica je pravo sa aerodoroma sa naslednicima otišla u svoj stan u Smederevu gde će nastaviti zajednički život. Kako borba za starateljstvo i dalje traje, Tanji predstoji velika borba u budućnosti, zbog čega su se mnoge advokatske kancelarije javile kako bi joj besplatno pružile pomoć i zastupale je, saznaje Kurir.

Iako pevačica ima tim pravnika koji su joj pomogli da dođe do sinova, ono što je čeka je podjednako teško. Tanja je po dolasku na aerodrom u razgovoru sa medijima rekla kako će deci dozvoliti da se čuju sa ocem Dušanom Jovančevićem, a da borba oko starateljstva i dalje traje.

RepublikaFoto: instagram.com/tanja_savic_private
Tanja sa decom

- Moji sinovi će i dalje moći da se čuju sa tatom kada žele. Neću im braniti to. Starateljstvo još nije završeno. Tek treba da krenemo sa tim. Ne smem mnogo da pričam - rekla je Tanja za Kurir.

Nakon toga, veliki broj advokatskih kancelarija iz Srbije zainteresovao se za Tanjin slučaj pa su stupili ili pokušavaju da stupe u kontakt s njom kako bi je zastupali, kaže naš sagovornik blizak pevačici. Navodno, pravnici nude da preuzmu slučaj bez ikakve finansijske nadokande i sudskih troškova i da joj pomognu da u potpunosti dobije starateljstvo nad decom. Savićeva je i dalje neodlučna, za sada je rekla da će razmisliti jer već ima ljude od poverenja. Ipak, njeno okruženje je ubeđuje da treba da prihvati saradnju sa tako uspešnim advokatima, koji ne gube nijedan slučaj.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Tanja i majka

Naravno, onaj kome Tanja da svoje poverenje pomagaće joj i oko saradnje sa medijima, šta i na koji način treba da priča u javnosti o ovom slučaju. To znači da će i ti pravnici imati odličan marketing jer bi medijski bili zastupljeniji, posebno zbog toga što je Tanjin slučaj interesantan javnosti i svi su na njenoj strani. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Tanjom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Bonus video:

BABA U SUZAMA DOČEKALA UNUKE: Najemotivnija scena koja će rasplakati Srbiju!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žarko

23.06.2021 08:22

Advokati uvideli da je ona svakodnevno u štampi i na TV. Jeste neopravdano svakog dana ali reklama je reklama.