(FOTO) MAZNULE VELIKE PARE IZ RIJALITIJA I PUKLE NA PLASTIKU: Top 5 zadrugarki koje su novac dale za SILIKONE, ona je uložila preko 20.000 EVRA!

Autor:

Zabava

22.06.2021

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trend koji je sve više zastupljen među mlađoj populaciji, da li su one reper za lepotu?

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zadrugarke

Mnoge poznate dame vrlo često odlaze kod plastičnog hirurga kako bi se ulepšale, a onda odlaze iz krajnosti u krajnost pa potpuno promene lični opis, zbog čega su morale čak da menjaju i lična dokumenta.

Trend silikona već decenijama unazad je zastupljen kod nas, iako nekoliko poslednjih godina se sve više traži prirodan izgled.

Rijaliti učesnice mahom ulaze u takve formate bez ijedne plastične korekcije ili samo sa grudima, usnama ili jagodicama, a već sledeće sezone uđu transformisane.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Silikonski implanti

Jedna od njih je svakako Ana Korać, rijaliti učesnica i model koja je privukla pažnju od prvog dana kada se pojavila u rijalitiju Zadruga. Ana je svojim izgledom uspela da zavede mnoge poznate frajere, ali i rijaliti učesnike. Međutim, na velika vrata se vratila već sledeće sezone, ali sa vidno promenjenim fizičkim izgledom. Ono što je sve šokiralo jeste što se Koraćeva tu nije zaustavila, pa je otišla još jedan korak dalje, te se u trećoj sezoni Zadruge pojavila sa novim silikonima, operisanim nosem i jagodicama. Definitivno da se Ana znatno promenila u odnosu na njeno prvo pojavljivanje u medijima.

Ništa drugačije nije uradila ni Maja Marinković, večita ljuta rivalka Koraćeve. Maja se pojavila takođe u Zadruzi, nakon čega je zgrnula pare i promenila lični opis, snimila pesmu, a potom se ponovo vratila u rijaliti, gde je upoznala Marka Janjuševića Janjuša i sa njim ušla u ljubavnu aferu, zbog čega se on kasnije razveo.

Dosta se spekulisalo da je Marinkovićevoj uzor bila čak Ana, što su i dokazivale pojedine fotografije u kojima je Maja potpuno iskopirala Koraćevu. Podsetimo, Ana se nekoliko puta oglašavala u medijima ističući da je Maja njen klon. Majin otac Taki Marinković priznao je da je u ćerkin izgled uložio preko 20.000 evra.

Pre nego što je postala poznata svojim učešćem u "Zadruzi 1", Sanja Stanković je debitovala na televiziji u emisiji "Šopingholičarke", a malo ko bi ovu fatalnu plavušu tada zapazio. Sanja je u tom trenutku izgledala sasvim drugačije, tako da čudi njena priča da od estetskih zahvata ima samo hijeluron u usnama.

Iako se dosta spekulisalo da li je Stankovićeva uradila i grudi i zadnjicu, ona je oduvek tvrdila da je sve to samo ,,majka priroda", u šta mnogi i danas ne veruju. Sanja se u Zadruzi proslavila time što je ušla u vezu sa Jovanom Tomić Matorom, a njihova veza je bila izuzetno burna, čiji smo krah pratili u rijalitiju.

Još jedna u nizu zadrugarki koja je iznenadila sve svojom lepotom kada se pojavila jeste Mina Vrbaški. Na početku njene rijaliti karijere Mina je bila kratko ošišana, zbog čega je njena lepota došla do zražaja, a odmah u sledećoj sezoni pojavila se sa vidljivim estetckim korekcijama na licu. Hijaluron, jagodica, duga nadograđena kosa samo su deo ono što je Mina korigovala na sebi.

Eleonora Miljković je postala poznata prilikom učešća u Zadruzi 2 gde je mnoge oduševila lepotom, a ostala je upamćena i po tome da nijedan takmičar nije osvojio njeno srce, te do kraja rijalitija nije uplovila ni u jednu romansu iako su je nakon istog spajali sa Mensurom Ajdarpašićem. Ovu Makedonku su mnogi poredili sa Anom Korać, ali to sada čine sve češće, jer su njeni pratioci primetili da se Eleonora podvrgla brojnim estetskim korekcijama. Miljkovićeva redovno objavljuje provokativne fotke u kojima njeni pratioci uživaju, a sada se ispod njenih fotografija sve češće pitaju "šta joj se desilo" i "zbog čega je preterala sa plastičnim operacijama", da bi Eleonora ubrzo reagovala i zabranila komentare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading