(VIDEO) PROCURIO VRELI SNIMAK TAKIJEVE ĆERKE PRE ZADRUGE: Maja pokazala OGROMNE SILIKONE, a tek da joj vidite zadnjicu, pašće vam vilica!

Autor:

Zadruga

22.06.2021

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni ne sluti da je ovo isplivalo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja

Aktuelna zadrugarka Maja Marinković važi za jednu od najzgodnijih učesnica rijalitija, koja nikada nije krila koje je sve plastične operacije radila na sebi. Kako trenutno prolazi kroz burnu ljubavnu vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem, mnogi zadrugari govore da je Maja vidno smršala zbog stresa koji je proživela sa njim.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

Međutim, na njenom Instagram profilu isplivao je vreli snimak Marinkovićeve kako u ekstremno mini bikiniju pozira pred ogledalom. 

Kako je poznato, njen otac Taki Marinković vodi Majin Instagram profil, pa je sasvim jasno da je on to i postavio na stori. Morate priznate da Maja izgleda fenomenalno u ovom izdanju, u kom svakodnevno i možemo da je vidimo tokom boravka u rijalitiju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading