KAD SAM U AMERICI, NEMAM GRANICE! Stanija pred Markom priča o viđanju sa BIVŠIM VERENIKOM!

Autor: Republika.rs

Zabava

20.06.2021

19:17

Isplivale sve pikanterije iz veze Stanije i Marka.

pink.rs/printscreen
Stanija i Marko

Stanija Dobrojević i njen dečko Marko Marković otvorili su dušu i pred kamerama ispričali sve detalje iz svoje veze, pa se dotakli i teme raskida.

-Upecali ste nas, mi se zajedno nigde ne pojavljujemo. Ne eksponiramo vezu u javnosti - započela je Stanija.

Ovom prilikom otkrili su koje zajendičko putovanje im je najdraže

-Najdraže je ujedno i prvo, tako da ima tu neku svoju čar. Ja to zovem turneja, jer obilazimo familiju kroz ta putovanja, sad je tu i Crna Gora - otkrivaju oni u emisiji "Premijera".

Osvrnuli su se i na novinske naslove koje svakodnevno u medijima čitaju o sebi.

-Sa Markom je to lako, jer on apsolutno ne reaguje na novinske natpise. Mislim da je on bio stabilniji, imao je više vere, i svega, dok sam ja bila skeptična. Mada je moj poslednji odlazak u Ameriku meni lakše pao. Najteže nam je bilo za vreme korone jer nismo mogli da se vidimo, posle smo se pomirli, ali dok nije došlo do raskida postojala je tenzija - otkriva Dobrojevićeva, pa se priseća pakla koji je prošla tokom pandemije, i odnosa sa Rusom sa kojim su je mediji povezivali:

-Ja u garsonjerici zatvorena, oni mi kao keru donose hranu na vrata. A on kod kuće sa porodicom. Ovaj poslednji odlazak mu je teže pao. Vezano za Rusa, i naš odnos, Marko je znao sve detalje. Svaki moj poziv sa njim, Marko vidi i čuje i upućen je u sve detalje. Pišu da i dalje radim u kazinu, a ja tamo ne radim od Farme - priča Stanija.

Za kraj se osvrnula na svoj odnos sa Kristijanom Golubovićem, pa otkrila kako je nejna porodica gledala na to i zbog čega nije ušla u ''Zadrugu 4''.

-Bilo mi je preteško, kad je bio taj sukob pred Zadrugu. Bila sam u Americi, a ja kad sam tamo sama, onda sam ful svoja, a tad nemam granice i ne prezam ni od čega, sedela sam u fotelji i uživala u svemu tome. Onda sam došla kući i vidim majku kako plače, zabrinutog brata... Ta ''Farma 6'' mi je najveća mrlja u karijeri. Kad sam videla majku shvatila sam da moram da prestanem sa svim tim, i uradila sam kako su oni želeli. Nadam se da Kristijana nikad neću sresti, ni videti, tad je meni sve to odgovaralo, ne mogu da kažem da se kajem, da mogu da vratim vreme promenila bih stvari. Nadam se da ga nikad nigde neću sresti - priča Stanija.

 

 

Komentari (0)

Loading