NIKADA VIŠE U REPREZENTACIJU! Legenda srpske košarke PRAVO u METU o OTKAZU Srbiji!

Autor:

Sport

20.06.2021

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će izazvati burne reakcije.

RepublikaFoto: Starsport
Srpski centar Nikola Jokić

Legenda srpske košarke Goran Grbović izjavio je da razume odluku Nikole Jokića da propusti nastup za reprezentaciju Srbije ovog leta, ali je dodao da, da je on selektor, nikada više ne bi zvao igrače koji su odbili "orlove".

- Igranje u NBA je profesionalizam, ali reprezentacija je nešto drugo. Zbog igara u reprezentaciji te zovu Srbinom. Zato kažem, mogu da razumem, ali ne mogu da opravdam Jokića. Sport je neka vrsta zamene za rat. Ratovi su se prekidali zbog Olimpijskih igrača - kazala je ikona Partizana za "Blic", pa podvukao:

- Ja da sam selektor nikada u reprezentaciju ne bih zvao igrače koji su odbili da igraju za svoju zemlju.

RepublikaFoto: Starsport
Nezadovoljan odlukama NBA igrača - Goran Grbović

Odluka Džokera imala je negativan uticaj na dva mlada NBA igrača, Alekseja Pokuševskog i Alena Smailagića.

- Ja samo postavljam koji su to njihovi razlozi da odbiju reprezentaciju? Pa oni su tek zakoračili u NBA, nisu postigli ni dva odsto onoga što je Jokić uradio, a neće da igraju za svoju zemlju - jasan je Goran Grbović.

Podsetimo, "orlove" očekuje najpre kvalifikacioni turnir u Beogradu, a potom i očekivani nastup na OI u Tokiju, dok su naši momci 2016. godine u Riju osvojili srebrnu medalju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Pera

20.06.2021 17:46

Bravo za Grbovića i njegov komentar! Da su se Jokić, Pokuševski i Smailagić nedaj bože našli kao vojnici na Košarama nisam siguran kako bi postupili. Ali na žalost imali smo divne primere herojstva i žrtvovanja mladih života za svoju otadžbinu o to vojnika /dece/ koji su bili i mlađi od Jokića. Ponosan sam što imamo verujem većinu naših mladih koji stvarno vole svoju domovinu i koji su spremni za nju i dati život. Za razliku od......

Odgovori 18 7
Petar

20.06.2021 18:28

Apsolutna podrska za Grbovica !!!! Sve je u pravu !!! Jokicu sramoto , zar ne cenis svoju otadzbinu? Ili imas neku drugu "rezervnu" ?????

Odgovori 17 4
Sveta

20.06.2021 19:57

Postavlja se pitanje zašto je i pre dolazio u reprezentaciju? Trebala mu je da čuje svet za njega. Moliće oni koji odbijaju da igraju za reprezentaciju jer ima Boga.

Odgovori 10 4
Istina

21.06.2021 01:12

Jokic razocarao...Pokusevski i Smailagic alo su Srbi ja sam vanzemaljac.Omi i nisu pravi Srvi u svakom smislu.