NACIJA U EUFORIJI: MVP jedva čeka da ZAIGRA za Srbiju na Olimpijskim igrama!

Autor:

Sport

19.06.2021

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se najbolji o gorućoj temi, dres "orlova" je za njega svetinja.

RepublikaFoto: Starsport
Reprezentativci Srbije Vasilije Micić i Nikola Jokić

Košarkaši Srbije pripremaju se za vrelo leto tokom kojih ih čeka novi napad na medalju na Olimpijskim igrama, a MVP Evrolige Vasilije Micić izjavio je da sa nestrpljenjem iščekuje da zaigra u dresu "orlova".

Pre svega, plejmejker Efesa je upitan da li čezne za Srbijom.

- Definitivno, ja to uvek pričam drugarima. Rano sam otišao od kuće, sa 20 godina sam stigao u Minhen. Tamo si ipak stranac, uprkos statusu, svakog trenutka sam svestan da želim da živim u Srbiji. Tako sam vaspitavan, jednostavno takav sam momak - rekao je Micić u emisiji "24 minuta sa Zoranom Kesićem".

RepublikaFoto: Starsport
"Vladar" Evrope - Vasilije Micić

Nikola Jokić je odustao od nastupa za reprezentaciju ovog leta, što je razočaralo naciju.

- Svako ima pravo da bude razočaran, apsolutno. Svi mi imamo veliku strast da igramo za našu zemlju. Jokić nas je uverio da je njegova odluka za poštovanje. Svaki igrač igra srcem za Srbiju, a neki su tako i "oporavili" svoje karijere. Što se tiče Nikole, on je iz mog ugla poseban, njegova želja da sačuva svoju privatnost je ogromna. To je skroman momak, na mestu, svako ima pravo da odluči- jasan je Micić, pa je uputio i "obećanje":

- Ja mogu da obećam, potrudiću se da to ispunim (da igra u dresu "orlova" uvek kada je u mogućnosti prim. aut.) - oduševio je Srbiju Vasilije Micić.

Podsetimo, Srbija će na kvalifikacionom turniru u Beogradu pokušati da overi vizu za OI u Tokiju, a rivali "orlova" u grupi biće Filipini i Dominikanska Republika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading