(FOTO) SOČNI DETALJI IZ PORODIČNOG ŽIVOTA POZNATOG GLUMCA: Slobodan Ćustić u braku sa 23 godine mlađom ženom!

Autor: Republika.rs

Zabava

19.06.2021

13:02

Iz prvog braka ima dva deteta, a iz drugog četiri!

Tanjug/T. VALIČ
Ima šestoro dece!

Glumac Slobodan Ćustić (62), kog publika trenutno gleda u popularnoj seriji "Igra sudbine", ponosni je otac šestoro naslednika.

Slobodan Ćustić u srećnom je braku sa 23 godine mlađom suprugom Jelenom, sa kojom ima četvoro dece, sinove Vasilija Vida, Tanasija i Ozrena i ćerku Zariju.

Iz prvog braka, glumac ima još dva sina - Nikolu i Ljubomira.

Ono što je zanimljivo jeste da Slobodanov najstariji sin ima 41 godinu, dok najmlađi ima tri i po.

- Imam petoricu sinova i ćerku, princezu. Najmlađi sin ima tri i po godine, a najstariji 41. Sve može da se postigne kada je čovek dobro organizovan, a kako se moja Jelena i ja sve lepo dogovorimo, onda nam uvek teče med i mleko- rekao je nedavno poznati glumac u emisiji "Kec na jedanaest".

Ćustić je od supruge Jelene stariji više od dve decenije, ali nijedno od njih dvoje se ne osvrće na to, niti im razlika u godinama smeta.

- Kod Slobodana me je privukla njegova harizma, sloboda i lakoća postojanja i življenja. Snažna, nepokolebljiva volja i veseo duh. Iskre radosti koje su mu stalno tinjale u očima i osmeh koji je uvek imao bez rezerve-  ispričala je jednom prilikom Jelena i dodala da ljudi o svemu imaju predrasude, pa je tako bilo i u njihovom slučaju.

Slobodan Ćustić je šesto dete dobio u šestoj deceniji, a njegova supruga se porodila kod kuće.

Komentari (0)

Loading