MIKI PRETI MOŽDANI UDAR: Aleksića iz ćelije vodili na VMA, a EVO KAKVO MU JE TRENUTNO STANJE!

Autor:

Zabava

18.06.2021

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miku Aleksića iz ćelije vodili na VMA, preti mu moždani udar!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Mika Aleksić

Miroslav Mika Aleksić, osumnjičen za silovanja i nedozvoljene polne radnje nad sedam devojaka polaznica svog dramskog studija "Stvar srca", ostaje u ćeliji Centralnog zatvora još mesec dana.

Viši sud u Beogradu u petak mu je ponovo produžio pritvor za još 30 dana, zbog, kako su naveli, opasnosti da bi u kratkom roku mogao da ponovi krivična dela, ali i zbog uznemirenja javnosti.

Inače, ovaj slučaj je u sudu u fazi odlučivanja o optužnici. Odbrana je prošle nedelje dostavila svoj odgovor na nju, a sada Krivično vanpretresno veće treba da donese odluku da li postoji osnovana sumnja da je Aleksić počinio krivična dela za koja ga terete i potvrdi optužnicu, eventualno da je vrati na dodatnu istragu ili da je odbaci.

RepublikaFoto: printskrin
Mika Aleksić

Kako saznaju mediji, Aleksić trenutno ima ozbiljne zdravstvene probleme i nedavno su ga zbog toga iz pritvora vodili na VMA na preglede. Njegov branilac advokat Zoran Jakovljević kaže da mu je srce u veoma lošem stanju i stvara takve probleme da lekari smatraju da postoji velika opasnost da dobije moždani udar:

- Treba da predamo tu medicinsku dokumentaciju i zatražimo od suda da se uradi veštačenje njegovog zdravstvenog stanja. Tražićemo i da mu se urade dodatni specijalistički pregledi i ako treba da se smesti u bolnicu radi lečenja. On neće da priča o svojim zdravstvenim problemima, ali nimalo nije naivno. Prognoze lekara uopšte nisu dobre - rekao je Zoran Jakovljević za Novosti.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Mika Aleksić

Aleksića je i u maju zbog srčanih problema pregledao pritvorski kardiolog. Tri dana je nosio holter, koji mu je 24 časa merio rad srca, puls i krvni pritisak. U februaru je imao ozbiljne probleme sa šećerom, koji mu je danama bio visok, a puna terapija koja mu je davana nije delovala. Aleksić je i pre tri godine operisao rak prostate.

On je u pritvoru već pet meseci. Optužnicom se tereti za dva krivična dela silovanja, dva produžena silovanja, što znači da se to delo navodno ponavljalo više puta nad istom žrtvom, četiri krivična dela nedozvoljenih polnih radnji i jedno produženo delo nedozvoljene.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Žarko

19.06.2021 07:12

I sada treba da se sažalimo na njega i da mu oprostimo krivična dela?

Goran

19.06.2021 08:07

Možda se i ostvari ko zna...