(VIDEO) SRAMOTNO PONAŠANJE GLUMICE! Katarina Radivojević nije uspela u HOLIVUDU, pa u Srbiji GLUMI ZVEZDU!

Autor: Republika.rs/D.L.

Zabava

18.06.2021

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Radivojević večeras je došla na jedno gradsko dešvanje i šokirala sve bahatim ponašanjem.

Foto: Republika.rs/M.P.
Hoće da se slika, ali neće da priča

Naime, glumica se pojavila na javnom događaju na koji su pozvani i predstavnici medija. Dok su sve zvanice iz javnog života porazgovarale sa novinarima koji su ih i dočekali, glumica Katarina Radivojević to nije želela.

Ona je izašla iz taksija, stala nekoliko sekundi kako bi pozirala fotografima i rešila da produži dalje. Na pitanje novinara, da li mogu dobiti izjave od nje, nije se udostojila ni da stane i da im odgovori, već je rukom odmahivala i produžila dalje svojim putem.

Foto: ST/D. KADIĆ
Katarina umislila da je zvezda, pa došla u spavaćici

Iako je godinama boravila u Americi pokušavajući da izgradi karijeru, to joj nije pošlo za rukom. Glumica se potom vratila u Srbiju, pa je očigledno rešila da ovde glumi zvezdu.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Apokalipsa

19.06.2021 09:45

Ona glumi zvezdu...

MARE70

19.06.2021 15:39

Kokoska

Ostarilo se

19.06.2021 15:57

Ona ionako ne ume da glumi, pa je sve jedno koja je uloga, a za razliku od koleginice povratnice "udobne stare majice", Marije Karan, ocigledno, ni sponzora ne ume da na'vata.

Marija

21.06.2021 21:46

Dobro pa i vi, preterujete. Nema svako dan. Nije svakom idealan dan. Nismo svi raspolozni svakodnevno. Ko zna sta je i u njenoj glavi. Najlakse je osudjivati