(VIDEO) DŽENTLMEN SA TVITERA OTKRIO KAKO SE PROSLAVIO NA OVOJ DRUŠTVENOJ MREŽI: Postao je omiljen među POZNATIM LIČNOSTIMA!

Autor: Republika.rs

Zabava

18.06.2021

22:58

Na društvenim mrežama prate ga na desetine hiljada ljudi, među njima i brojne estradne ličnosti. Evo kako je krenula džentlmenska priča Voislava Ilića.

youtube.com
Džentlmen sa Tvitera

Voislav ilić poznati tviteraš koji je ogromnu popularnost na ovoj, ali i drugim društvenim mrežama tekao prethodnih godina pod pseudonimom Džentlmen sa Tvitera, govori o tome kako je stekao slavu.

- Mene u početku nisu prolavili moji tvitovi, nego sam citirao druge pesnike i pisce. Tada su počeli svi da me prate, da to šeruju po Tviteru. Tada sam shvatio: "Okej, zašto ne bih pisao nešto svoje?".  U redu oni su pametni ljudi, ali hajde i ja nešto da smislim, oslobodio sam misli i tako je sve krenulo. - rekao je Voislav u emisiji "Razvlačenje".

 

 

Popularni Džentlmen sa Tvitera objasnio je kako se odlučio baš za ovaj pesudonim:

- Kada sam otvorio nalog na Tviteru 2012. godine, gledao sam koji bi nadimak išao uz mene. Tada su svi bili "nafurane male" i slični nadimci, a ja sam sebe doživljavao uvek kao džentlmena - dodao je.

 

 

Na šaljivo pitanje, da li je zbog tvitova stekao i veću popularnost kod žena, nedvosmisleno je odgovorio: 

-Naravno da jesam - s osmehom je rekao Voislav.

Kako objašnjava, najviše ga inspirišu životni citati i to uglavnom i piše. Sve zavisi od raspoloženja u datom momentu. 

 

 

Čini se da ga osećaj koji ima ispravno vodi jer njegovi  tvitovi imaju veliku popularnost na društvenim mrežama, pa čak i brojne javne ličnosti često prenose njegove misli, upravo kako je i on prenosio misli pesnika kada je pravio nalog.

 

 

 

Komentari (0)

Loading