(FOTO) NAKON PRIČE SAMOHRANE MAJKE OGLASIO SE i MARKO: Miljković imao JEDNU MOLBU ZA FANOVE!

Autor:

Zabava

18.06.2021

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković se oglasio nakon priče da samohrana majka odvaja od svoje dece da bi usrećila Lunu i njega.

RepublikaFoto: Novosti/N. Živanović, E-Stock

Samohrana majka petoro dece Maja Rajičić (44) iz Smedereva svakog dana odvaja od usta naslednika da bi Luni Đogani i Marku Miljkoviću poslala bar 50 evra mesečno. Možda u tome i ne bi bilo ništa čudno da ova žena, koja je očito veliki fan rijaliti-para, pre nekoliko godina nije bila na rubu egzistencije.

Naime, njena tužna priča o tome kako se šestoro Rajičića bori sa glađu, siromaštvom i zimom potresla je Srbiju, koja se digla na noge da Marijinu kuću u fazi raspadanja osposobi za život njene porodice, koju je prehranjivala preko kazana narodne kuhinje.(detaljnije pročitajte OVDE)

Sada se Marko Miljković oglasio ko je pomislio da ona preko njihovog imena želi da da dođe do novca, te je imao molbu za njhove fanove:

Foto: instagram.com/marko.miljkovic
Objava Marka Miljkovića...

- Ukoliko Vam bilo ko u naše ime traži novac ili još gore prosi novac. Prosledite mi budalu da se malo ja pozabavim istom - napisao je Marko.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Snezana

18.06.2021 21:21

Molim? Ja bih njoj oduzela decu, za te pare moze svaki mesec da deci kupi hleb, oni gladni a ona salje 50€ mesecno, prava majka nema sta!!!!!

mima

19.06.2021 05:25

gde ima dima ima i vatre

Žarko

19.06.2021 07:15

Sve je Marko organizovao. Organizacija na nivou.

Goran

19.06.2021 08:10

Ne verujem marku ni jednu jedinu reč.