IZNENAĐENJE KAO U BEOGRADU: Hrabri Škoti uzeli BOD SRAMNIM Englezima!

Autor:

Sport

18.06.2021

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Engleske i Škotske odigrali su nerešeno 0:0 u drugom kolu Evropskog prvenstva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Duel neprelaznog Henlija i Rašforda

Englezi posle dve utakmice imaju četiri boda, a Škoti su ja koti od jednog poena.

Škoti su tako pokazali da nisu slučajno došli na Euro i posle sjajne partije protiv Srbije u Beogradu, odigrali su još jedan fantastičan meč protiv favorizovanog Gordi Albiona.

Englezi su odigrali jezivo loš meč i osim stative Stounsa na početku meča može se reći da nisu imali nijednu pravu šansu. Škoti su takođe imali jednu veliku priliku za gol, ali je Robertson bio neprecizan.

Geret Saugejt je totalno promašio u taktici, ali i sa izmenama. Do kraja meča na terenu je ostavio danas katastrofalnog Sterlinga, a iz igre je izbacio Harija Kejna, koji je u tim trenucima taman krenuo malo da se budi.

Na kraju negledljivih 0:0, i bod za hrabre Škote koji su po svemu prikazanom zaslužili i pobedu. Odbrana Škotlanđana bila je neverovatna, a posebno se istakao Grent Henli koji je "pojeo" engleske ofanzince.

U ovoj grupi čekan nas triler završnica pošto će se u trećem kolu sastati Češka i Engleska koje imaju po četiri boda i Škotska i Hrvatska koje su na jednom. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading