SNEŽANA DAKIĆ UMALO POKOŠENA: Voditeljkin život ozbiljno ugrožen!

Autor: Republika

Zabava

28.04.2021

14:16

Voditeljka umalo pokošena!

 

youtube.com/Tv Grand

Snežana Dakić vešto koristi društvene mreže kako bi skrenula na probleme u društvu, a ovog jutra joj je kao inspiracija poslužila situacija koja se lično njoj dogodila.

- Pada mi na pamet da ukažem na jednu veoma prisutnu pojavu koja se tiče dostavljača hrane na biciklima. Dakle, oni su postali prava napast, a evo i zašto. Voze i kuda ne treba, voze pešačkom zonom, voze pešačkim trotoarima, voze suprotnim smerovima po jednosmernim ulicama, pretiču kako se najmanje nadate... - ispričala je voditeljka na svom Instagram nalogu.

- Meni se pre neki dan na ulici desilo da hodam najnormalnije i odjedanput pored mene "fijukne" biciklista. Da sam samo jedan korak napravila taj bi me "pokosio" i naneo bi mi tešku telesnu povredu.

- Ovim putem bih apelovala, koliko god da nam je pandemija nenela nevolju, pa se mnogo hrane naručuje, dajte da neko skrene pažnju tim biciklistima iz tih dostava da im nije dozvoljeno svuda da idu - dodala je Snežana.

Komentari (2)

Loading
duja

28.04.2021 16:39

Pa kad si tako vidovita, da bi te taj što fijuče , pokosio i teeeško povredio, kako nisi predvidaela da ide bicikl tebi u susrat?

Milena

28.04.2021 17:14

Gospoca Dakic se nije vec dugo oglasila u medijima, pa daj da izjavi bilo sta da je se setimo. Menadzerka za eksluzivne nekretnine ipak lagano tone u zaborav javnosti.