(FOTO) NESTALA JE BEZ TRAGA: Sada je otkriveno šta se dešava sa Tanjom Savić!

Autor:

Zabava

28.04.2021

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno šta se dešava sa pevačicom..

RepublikaFoto: instagram.com/tanja_savic_private
Tanja Savić se oglasila..

Kako se pre nekoliko dana pisalo, pevačica Tanja Savić se danima nije čula sa svojim kolegama koji su svakodnevno pokušavali da stupe u kontakt sa njom, a pevačica im na pozive i poruke nije odgovarala.

Kako su bili zabrinuti za nju, hteli su da stupe u kontakt sa njom, a Tanja se sada oglasila na društvenoj mreži Instagram i pokazala da je sa njom sve u redu.

Foto: Instagram/printscreen

Ona je pokazala da uživa dok mazi zeca u krilu. Tanja je uživala u ležernom izdanju, na sebi je imala helanke i plavi džemper.

- Danima pokušavam da je dobijem zbog nekog dogovora oko posla, ali ona se ne javlja, ni meni, a i neki naši prijatelji su mi rekli da je slična situacija i sa njima. Pisali smo joj i na društvenim mrežama, ali ona poruke samo pogleda, ali na njih ne odgovara. Ne znamo šta joj je, da li je ljuta ili u čemu je problem. Brinemo se za nju - rekao je jedan Tanjin kolega, koji je insistirao na anonimnosti, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading