(FOTO) MORA DA BUDE DEVOJČICA: Ivana Maksimović otkrila šta će da uradi ako beba nije ženskog pola!

Autor: Republika.rs

Zabava

18.06.2021

08:44

Niko to nije očekivao!

Starsport
Nada se i trećem detetu!

Dok željno iščekuje septembar kada bi trebalo da podari život drugom nasledniku, proslavljena streljašica Ivana Maksimović Anđušić ulaže mnogo vremena i energije kako bi dvoipogodišnjem sinu Filipu objasnila da u njihovu porodicu stiže novi član.

Predstojeće leto biće veoma uzbudljivo za reprezentativku Srbije u streljaštvu Ivanu Maksimović Anđušić. Osim što je u šestom mesecu trudnoće i u septembru će na svet doneti drugog sina, sa suprugom, košarkašem Danilom Anđušićem, očekuje promenu adrese na kojoj će živeti. U iskenom intervjuu za "Gloriju", otkrila je da već razmišlja i o trećoj bebi: 

- Danilo i ja smo oduvek pričali o tome kako želimo da imamo veliku porodicu. Iznenađenje je možda to što je došla ranije nego što smo se nadali - objašnjava Ivana, pa dodaje:

- Slažem se da je uvek najvažnije da se rodi živo i zdravo dete, ali isto tako moram priznati da sam priželjkivala devojčicu. Moja mama i ja imamo predivan odnos i volela bih da jednom i ja imam kćerku s kojom ću tako lepo da se slažem. Da li će treće dete biti žensko, ne znam, a ako se opet desi da bude dečak, ideje da imam kćerku se ne odričem, makar usvojili jednu devojčicu. Prosto ne može da se dogodi da nemam kćerku.

Komentari (0)

Loading