ZARATILI GOCA BOŽINOVSKA I MIRKO ŠIJAN: Nastao SKANDAL zbog BROJA ZVANICA, niti jedno od njih NE ŽELI DA POPUSTI!

Autor:

Zabava

14.06.2021

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca i njen sin došli u sukob zbog predstojećeg venčanja.

Foto: ST/V. Lukić
Goca Božinovska u raspravi sa sinom Šijanom

Uskoro se bliži svadba Mirka Šijana i Bojane Rodić koja je u šestom mesecu trudnoće, a sada su Goca Božinovska i njen sin zaratili zbog samog venčanja.

Naime, kako se navodi, Goca želi da Mirko i njena snaja imaju veliko venčanje sa trista zvanica, dok se njen sin ne slaže s tim. 

Goca je rekla da joj je sreća sina jedinca najbitnija i da će zbog njegove svadbe da skine crninu. Kako je Bojanin termin za porođaj negde polovinom septembra, oni planirali da to obave malo ranije kako bi i mlada mogla da izdrži taj dan. Prvenstveno im je želja da obave građansko venčanje i da to bude u krugu najuže porodice i nekoliko prijatelja. Međutim, spisak gostiju je već preko 200 pa je sada opšta frka – objašnjava za Star izvor blizak pevačici i nastavlja:

 

 

Bojana je u šestom mesecu i za sada odlično podnosi trudnoću, pa su zato i odlučili da naprave svadbu. Sređivanje kuće u Surčinu privode kraju, već je gotova i soba za bebu i ceo sprat koji su oni uzeli za sebe. Jedino oko čega se Mirko i Bojana ne slažu sa Gocom jeste koga će da zovu na svadbu, jer bi oni nešto intimnije, a Goca ženi sina jedinca pa bi nešto gala i sa puno zvanica – završava on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading