OGLASILA SE GOCA BOŽINOVSKA POVODOM TVRDNJI DA SU JOJ RODIĆI PLATILI RENOVIRANJE VILE U SURČINU: Izrevoltirana poručila ovo!

Autor:

Zabava

07.06.2021

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica demantovala navode.

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić
Goca demantovala da su joj Rodići platili renoviranje

Nedavno su krenule priče da su Rodići, Danijela i Bogdan platili renoviranje vile Goce Božinovske u Surčinu. 

Božinovska nije mogla da prećuti, pa je istakla da su Mirko i Bojana krečili sprat, da kupuju i neke stvari koje im odgovaraju, ali da Rodići ipak nemaju veze sa tim i da nisu to platili kako se nagađalo. 

Foto: Prntscrin
Goca Božinovska

- Kakve veze Rodići imaju sa našom kućom? Naravno da oni nisu platili ništa. Mirko je krečio, on i Bojana kupuju stvari koje im odgovaraju... Hvala Bogu, deca imaju gde, i u Titelu , i u Surčinu, ne moraju ljudi da se brinu gde će oni, šta će i kako će - rekla je pevačica.

Goca je dodala da Mirko i Bojana žive u vili u Surčinu, a ne u Titelu kod Rodića, kako se polemisalo.

Foto: instagram.com/miresijan
Bojana i Mirko očekuju prinovu

Podsetimo, Rodićeva i Šijan uskoro će postati roditelji jednog dečaka, a nagađa se da će naslednku dati ime Zoren, po Mirkovom pokojnom ocu Zoranu Šijanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
perica

08.06.2021 04:33

pa oni su krecili kad su tata i mama dali pare, zar goca nema para, jel skoro kukala, plakala i cekala pomoc drzave za pevace....