ŽELJKO OD BABE I DEDE DOBIO ZLATNI DUKAT SA GRBOM NEMANJIĆA: Ražnatovići i Rodići napravili gala slavlje za unukov prvi rođendan!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

04.06.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijela i Bogdan Rodić uručili poklon unuku u Cecinoj kući u Ljutice Bogdana jer su hteli da to bude u intimnoj atmosferi, bez gužve

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Danijela i Bogdan Rodić poklonili su mu zlatni dukat sa grbom Nemanjića

Unuk pevačice Svetlane Cece Ražnatović Željko Ražnatović proslavio je juče prvi rođendan, a porodica je s prijateljima napravila slavlje u jednom beogradskom restoranu.

Kako Srpski telegraf saznaje, mali Željko dobio je pregršt poklona, a od babe Danijele i dede Bogdana Rodića pripao mu je vredan zlatni dukat sa grbom Nemanjića. Ceca je za unuka unapred spremila poklon, pa je odlučila da snosi troškove veselja na kom su se, pored porodice, okupili i njeni prijatelji sa estrade, kao i brojni saradnici.

RepublikaFoto: Republika/Dušan Lukić
Brzo su prošli pored novinara...

Naime, folk zvezda je za dekorisanje restorana angažovala istu agenciju koja je ukrašavala prostor nedavno i njenoj ćerki Anastasiji, koja je proslavila 23. rođendan. Svi koji su prolazili pored restorana bili su oduševljeni dekoracijom i balonima. Na veselju su svi bili raspoloženi, pevale su se čak i dečje pesme, a najveseliji je bio ponosni otac Veljko, koji je sa suprugom Bogdanom celu noć nazdravljao.

Ceca i Veljko pevali uglas, orio se ceo restoran od pesme "Srpkinja je mene majka rodila"

- Veljko i Bogdana su se danima sa Cecom dogovarali o svemu. Ražnatović se, naravno, nije interesovao za detalje, pa je to prepustio ženi. Mali Željko je dan pre veselja bio u Titelu kod Rodića i čuvali su ga tetka Bojana i teča Mirko Šijan, dok su roditelji bili zauzeti organizacijom proslave - kaže prijatelj obe porodice za naš list i dodaje:

- Danijela i Bogdan su unuku Željku poklonili zlatni dukat pre početka proslave jer su prvo svratili kod prije kući pošto nisu hteli da to bude u restoranu zbog gužve i gostiju, nego u intimnoj atmosferi. Ceca se oduševila poklonom jer Rodići nisu hteli da otkrivaju šta su spremili za malog unuka, a to su krili i od Bogdane i Veljka. Ponosnog tatu je posebno obradovao grb Nemanjića, budući da sina odgaja u duhu pravoslavlja. Na slavlju su svi komentarisali koliko je Veljko vezan za porodicu, pa je sve vreme grlio suprugu i njene roditelje - priča izvor za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ

 

Veljko: Tatin tigar sada ima godinu dana!

Veljko Ražnatović čestitao je juče sinu rođendan i preko društvenih mreža, pa je nasledniku poželeo sve najbolje.

- Srećan rođendan mom tigru! Sine, da si nam živ, zdrav i uvek nasmejan. Voli te tata - napisao je Veljko na društvenim mrežama ispod fotografije na kojoj drži sina u rukama. Njih je slikala Veljkova supruga Bogdana, a ispod objave su počele da se nižu čestitke.

Kako je na proslavu prvog Željkovog rođendana došao veliki broj javnih ličnosti, a posebno pevača, čim se atmosfera zakuvala, veliki broj Cecinih kolega latio se mikrofona, a i ona sama je zapevala jer je njen naslednik tako insistirao.

- Posle rođendanske dečje pesmice, većina pevača je pevala, a prva među njima je bila tetka Anastasija. Nedugo zatim Veljko je tražio od Cece da mu zapeva nekoliko njegovih pesama, a kako majka nikada ne može da odbije naslednika, odmah mu je ispunila želju. U tom trenutku sve se orilo, a mladi Ražnatović je sa majkom pevao uglas pesmu "Srpkinja je mene majka rodila" - kaže naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading