ČITAV SVET ZABRINUT ZA KEJT - DA LI BOLUJE OD ISTE BOLESTI KAO PRINCEZA DAJANA?! Zastrašujući navodi o izgledu britanske princeze!

Autor: Republika

Svet

07.06.2021

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojni fanovi vojvotkinje od Kembridža, Kejt Midlton, izrazili su sumnju da se sa njom nešto neobično događa budući da je u poslednje vreme izgubila mnogo kilograma, što se i te kako vidi na njenom fizičkom izgledu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Princeza Dajana je imala poremećaj u ishrani, pa se svi brinu da i Kejt ima isti problem   

Britanska princeza Kejt Midlton (39), vojvotkinja od Kembridža i supruga princa Vilijama, našla se ovih dana u žiži javnosti uprkos činjenici da je jedna od glavnih vesti u vezi sa kraljevskom porodicom rođenje drugog deteta princa Harija i Megan Markl, i to zbog, ni manje ni više, nego fizičkog izgleda. 

Naime, brojni fanovi lika i dela lepe princeze zabrinuli su se nakon što je ona objavila fotografiju sa vakcinacije protiv koronavirusa, budući da je, po mišljenju mnogih, u poslednje vreme izgubila dosta na kilaži. 

Nije bilo potrebno mnogo da se na društvenim mrežama razviju teorije kako i ona, poput pokojne princeze Dajane, možda muku muči sa teškim poremećajem u ishrani, bulimijom, te da bi to mogao da bude razlog njenog naglog mršavljenja.  

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fotografija Kejt Midlton koja je izazvala niz spekulacija o njenom zdravlju 

Inače, mediji su pre nekoliko godina već pisali kako se Kejt borila s poremećajem u ishrani 2011. Iako je ona, kao i njoj bliski ljudi, negirala navode o tome, mnogi su joj dali nadimak "vojvotkinja koja nestaje"

Tokom tri trudnoće ona je dobila na kilaži, ali sada se, ne tako dugo nakon trećeg porođaja, spustila na broj kilograma koji nije imala ni pre venčanja sa princom Vilijamom. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kejt je zbog manjka kilograma privlačila poglede i na sahrani princa Filipa  

Kako podsećaju britanski mediji, princeza Dajana, majka princa Vilijama i princa Harija, dugo se borila s bulimijom koja je i te kako ostavljala traga na njenom fizičkom igledu.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading