LUKAS I SONJA UŽIVAJU NA MORU! Dok se otkrivaju pikanterije iz braka, oni ne brinu mnogo!

Autor: Republika.rs

Zabava

13.06.2021

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih dana odlomci iz autobiografije Ace Lukasa podigli su veliku prašinu, a za to vreme on i njegova bivša supruga uživaju na letovanju.

Foto: ST/V. LUKIĆ, instagram.com
Aca Lukas i Sonja Vuksanović

Aca Lukas već decenijama je na estradi i o njegovom privatnom životu mnogo stvari se već zna. On je i sam govorio o porocima, propalim ljubavima i prijateljstvima.

Međutim, nikada kao sada nije toliko detaljno govorio o svojoj intimi kao što je to učinio u biografiji "Ovo sam ja - Aca Lukas". Tu se dotakao i teme brakova, pa pomenuo bivšu suprugu Sonju:

- Moja prva supruga Ceca bila mi je drugarica iz detinjstva, Nataša je htela da živim po njenim principima, a Sonja je pokušala da od mene napravi pudlicu - piše u knjizi.

I dok svi govore o ovim, ali i drugim detaljima iz folkerovog života, on i njegova bivša supruga uživaju na letovanju.

Lukas trenutno boravi u Egiptu, gde puni baterije pred buduće poslovne izazove. Kako je i Sonja u isto vreme objavila fotografije na društvenim mrežama, gde uživa u luksuznom odmaralištu, mnogi su pomislili da oni letuju zajedno.

 

 

Ipak, Vuksanovićeva je odabrala kao destinaciju Tursku. Još uvek nije poznato sa kim bivši supružnici letuju, ali za sada je sigurno otklonjena neodumica da su zajedno na putovanju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading