LEPA BRENA SE SVIM SILAMA TRUDI DA RAZDVOJI VIKTORA I SANDRU, MOLI GATARE ZA POMOĆ: Čuveni parapsiholog sve OBELODANIO, strahuje i za Bobino zdravlje!

Autor:

Zabava

13.06.2021

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljena folkerka ima problema sa snajama.

Foto: prinstcreen
Lepa Brena želi da radvoji Sandru i Viktora

Čuveni parapsiholog Mevludin Duvančić za Svet tvrdi da Lepa Brena ima muku sa snajkama.

Brena ima problem sa sinovima kada su u pitanju devojke koje biraju. Ona pokušava da sve drži pod kontrolom, ali to joj ne ide uvek od ruke. Trenutno je zakopala ratne sekire sa snajkom, ali zna da ta devojka nije za njenog sina. Misli da ga Sandra gleda kroz prizmu interesa i da ga ne voli zaista. U budućnosti ih ne vidim zajedno, prekinuće se ta veza. Viktor će shvatiti da ona nije za njega, ali trebaće mu vremena – kaže Melvudin za Svet i dodaje:

 

 

Brena se svim silama trudi da ih razdvoji, zbog njih je posećivala hodže i gatare. Brena misli da može sve da kontroliše, pa i Bobu je uspela da zadrži uz pomoć gatara. Propatila je ona mnogo u tom braku, znala je za sve njegova afere, ali mnogo ga je volela i sve mu je oprostila. Tražila je pomoć vračara i gatara da bi neke ljude spojila, a neke rastavila. Imaće probleme sa decom u narednom periodu.

On je na samom početku karijere Breninog starijeg sina Stefana prognozirao kraj.

 

 

Rekao sam da od Stefanove karijere nema ništa ma koliki on talent bio. Završila se pre nego što je i počela, odustao je od muzike. Brena je mašina stvorena za biznis i finansije. Ona drži porodicu na okupu i glavna je što se tiče novca. Baš kao i Boba, njegov najstariji sin Filip našao je ženu koja pravi pare, isti su. Aleksandra je ta koja donosi novac u njihovu kuću. Živojinovići imaju tu crtu da se oslanjaju na žene, ali Viktora žene ‘gule’ za razliku od oca i braće – tvrdi Duvančić koji Brenu i njenog supruga upozorava da povedu računa o zdravlju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Brena će se sad aktivirati u poslu, ugovara koncerte i pokušava da upravlja porodicom. Biće i dalje broj jedan što se karijere tiče. Zdravstveno nije najbolje, a ni psihički, pa treba da se čuva. Ja joj savetujem da nikako ne ide kod estetskog hirurga i da ništa ne radi, čak ni sitne korekcije jer može sebe da dovede u opasnost. Kukovi joj nisu u redu, ima osteoporozu, mora da bude oprezna. Boba će zbog problema sa srcem završiti na VMA ovog leta, možda mu i bajpas ugrade – zaključio je parapsiholog.

Podsetimo, pevačica ima dve snajke, Sandru Miljaković i Aleksandru Prijović, a kako se do sada činilo, sa obe je u bliskim odnosima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Jana

13.06.2021 13:52

Brena je JEDNA! A to sa svakom,u pravu je,sigurna sam,da je samo iz koristoljublja sa njenim mlađim sinom!Problem je,KAKO pronaći pravu,jer mora da IMA NOVCA a istovremeno da ne bude pohlepna.To je u današnje vreme,BEZ IKAKVIH TRADICIJA. I BEZ ČASTI,što je još iz njenog doba postojalo!!!!! sada nemoguće pronaći! Tako da je u potpunosti razumem i podržavam na daljinu,i time i njenim sinovima zelím sve najbolje!I Bobi ,naravno!

Vesna

13.06.2021 16:53

Kod nas kazu: ,,Ko sa djavolom tikve sadi, o glavu mu selupaju,, tako se i Breni hodanje oko vracara polako sve vraca. To je sve vraziji posao.

Mira

13.06.2021 18:56

Brena se sekira za materijalne stvari a ne za svoje sinove. Nije joj žao da daje vračarama ali joj je žao ako snajka potroši. Sebično do maksimuma. Ako misli da glumi pred snajka teško da će moći da drži sve konce u rukama. Poštovanje se vraća poštovanjem. Bila sam snaja a sada imam dve snaje i zdam kako to ide. Kada si iskren prema njima i biće i one prema tebi.

Milena

13.06.2021 19:19

Јадница.