ESTRADA TRLJA RUKE ZBOG LETNJE SEZONE: Evo ko je ZAKAZAO tezge po VRTOGLAVIM CENAMA!

Autor:

Zabava

19.05.2021

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevači se uveliko pripremaju za koncerte.

Foto: E-Stock, ST/Dragan Kadić, Nebojša Mandić
Estrada trlja ruke

S obzirom da je pandemija na izmaku, a da se letnja sezona uveliko bliži, spekuliše se o ugovorenim tezgama pevača, ali i cenama po kojima zakazuju nastupe.

Većina muzičara je preko svojih menadžera zakazala nastupe u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Bosni za predstojeće leto. Aleksandra PrijovićNataša Bekvalac, Darko Lazić, Teodora Džehverović, Jelena Rozga, Katarina Grujić i Sloba Radanović ugovorili su nastupe, ali čije cene, uprkos pandemije, nisu spustili ni za evro.

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Aleksandra

Kako saznaje Kurir od vlasnika pojedinih klubova, Prija i Rozga po tezgi uzimaju 12.000 evra, Bekvalčeva i Lazić 8.000, hiljadu evra manje traži Sloba. Teodorina cena varira od sedam do devet hiljada, u proseku je 8.000, a Grujićeva nastup naplaćuje od četiri do pet hiljada u zavisnosti od mesta gde i koliko nastupaju.

Foto: youtube.com/printscreen
Katarina

 Prvi evro posle duge pauze zaradiće i Lepa Brena, koja je za 26. jun zakazala veliki koncert u Bugarskoj. Njena cena za tako veliki spektakl nije ispod 25.000 evra. 

Foto: ST/N. PANČIĆ
Lepa Brena uzima najveću sumu

Dan kasnije, 27. juna, Aca Lukas pevaće u Novom Pazaru i za to, kako tvrde izvori, dobiti 15.000 evra.

Očigledno je da su vlasnici klubova spremni da izdvoje pozamašnu sumu novca bez obzira na to što nisu radili skoro godinu dana. S druge strane, pevači se nadaju da će na Crnogorskom primorju imati najviše posla.

Letnja sezona startuje posle 20. juna i trajaće do kraja septembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading