ŠEST DANA UOČI VEČITOG DERBIJA: Fantastična vest za Crvenu zvezdu

Autor:

Sport

19.05.2021

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri, stručni štab, uprava i navijači Crvene zvezde saznali su sjajne vesti na dan utakmice poslednjeg kola Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde slave posle pobede u 164. "Večitom derbiju"

Iako je u utorak bilo najavljeno da crveno-beli neće uživati u ceremoniji dodele šampionskog pehara, ta odluka je ipak preinačena.

Saopštenje sa zvaničnog sajta Superlige prenosimo u celosti.

- Nakon naknadnih dogovora, tradicionalna ceremonija dodele pehara i medalja namenjenih osvajačima Linglong Tire Super lige Srbije ipak će biti održana danas.

Zajednice klubova Super lige i Prve lige Srbije i FK Crvena zvezda dogovorili su da se uz dodatne zaštitne epedemiološke mere, a zbog igrača koji će eventualno napustiti FK Crvena zvezda u letnjem prelaznom roku, tradicionalna ceremonija dodele pehara i medalja prvaku Linglong Tire Super lige Srbije ipak održi. Ceremonija će se održati nakon završetka današnje utakmice poslednjeg kola između FK Crvena zvezda i FK Metalac.

Igračima i stručnom štabu FK Crvena zvezda će biti uručen prelazni pehar Fudbalskog saveza Srbije, pehar Zajednice koji ostaje u trajnom vlasništvu, pehar za Fer-plej i zlatne medalje za osvojeno prvo mesto u Linglong Tire Super ligi Srbije za sezonu 2020/2021 - navodi se na sajtu.

Ovo je definitivno fantastična vest za Crvenu zvezdu, jer osvojena titula bez ceremonije dodele pehara je kao vođenje ljubavi bez vrhunca na kraju.

Posle utakmice sa Metalcem, šampion Srbije će ove sezone odigrati još finale Kupa protiv Partizana, koje je na progamu za šest dana, narednog utorka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading