NEVEROVATNA PRIČA: Juče je spasio život Eriksenu, bodrio saigrače, pa primio najteži gol u karijeri - ali niko ne zna da još jedno HEROJSKO DELO Kaspera Šmajhela!

Autor:

Sport

13.06.2021

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kasper Šmajhel koji je juče izrastao u jednog od heroja Evropskog prvenstva je sin slavnog danskog golmana Petera, koji mora da je ponosan na svog naslednika.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kasper Šmajhel

Danski golman, čuvar mreže engleskog Lestera, herojski je reagovao tokom utakmice Evropskog prvenstva protiv Finske i dramatičnog momenta u kome je na terenu bez svesti ostao da leži njegov prijatelj i saigrač Kristijan Eriksen.

Šmajhel je dotrčao sa svog gola do mesta gde je pao Eriksen, usput je komandovao reakcijom medicinskog osoblja i insistirao na hitroj reakciji, koja je na kraju i spasla život sjajnom fudbaleru.

Šmajhel mlađi je imao u prošlosti još jednu traumatičnu sitaciju kada je pokušao da spase smrti i vlasnika Lestera, Višaja Srivadhanaprabu, koji je doživeo helikoptersku nesreću.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Šmajhel je tada, preneli su mediji, samoinicijativno otišao na  mesto pada letelice, čim je čuo za događaj i učestvovao u akciji spasavanja, ali nažalost nije uspeo u misiji.

Srećom ovog puta je ishod nije bio tragičan, uz kapitena Simona Kjera Šmajhel je bio najprisebniji u dramatičnim trenucima, ali nažalost nije uspeo da sačuva mrežu, što tog dana trebalo da mu bude jedina, misija, ali pobedio je, u onoj važnijoj.

Videli smo svi scene kako je bodrio svakog saigrača ponaosob po povratku na teren, a zauvek će u fudbalskoj javnosti biti upisan kao golman velikog srca!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading