DANIJELOV OTAC NIJE NI PITAO ZA NJEGA, SALE MU JE PRAVI TATA: Suzana progovorila o sinu, pa otkrila u kakvom je on odnosu s POPOVIĆEM!

Autor: Republika

Zabava

11.06.2021

21:45

Pevačica Suzana Popović, poznatija pod devojačkim prezimenom Jovanović, sinoć je održala veliku promociju svog novog albuma na kojoj je okupila sam krem domaće javne scene.

Republika
Suzana i Saša sa njenim sinom Danijelom i zajedničkom ćerkom Aleksandrom

A osim poznatih, Suzana je prvi put javno pokazala svog sina Danijela kog ima iz prethodne zajednice i svoju ćerku Aleksandru koju je dobila u braku sa Popovićem. 

Suazana, Saša, Danijel i Aleksandra fotografisali su se porodično, a iako njen sin nije i Sašin, pevačica je jednom prilikom otkrila da njen suprug ne pravi razliku među decom:

- Kada smo se njegov otac i ja razveli, imao je sedam meseci, tako da on nije ni znao šta se dešava. Nikada mu nisam govorila ništa protiv oca, smatram da će Bog svima nama da sudi jednog dana i da će svako dobiti ono što je zaslužio u životu. Imali smo tu sreću, ili nesreću, da Danijelov otac uopšte nije pitao za njega. Tek kada je Danijel krenuo u osnovnu školu, njegov otac se setio da nazove i pita za zdravlje sina. Sa druge strane, ni Danijel nije pitao za oca, jednostavno nije osetio potrebu. Moj sin i ja smo prijatelji, on zna da može uvek da računa na mene i Saleta- rekla je tada za "Stil magazin".

Republika.rs
Ne krije sreću... Suzana

Iako težak život, sve je dobilo srećniji epilog kada je Suzana upoznala Sašu:

Reč očuh zvuči zaista jezivo, ali u našoj porodičnoj situaciji je potpuno drugačija atmosfera. Sale je nebrojeno puta u društvu rekao za Danijela - „Kao da je moj sin, žao mi je što mu ja nisam pravi otac". Veoma je ponosan na njega i u studiju rade zajedno. Ako muškarac nečim može da vas „kupi” u životu, onda je to kada prihvati vaše dete iz prvog braka. To je bolje nego da sam dobila sedmicu na lotou. On uopšte ne razdvaja Aleksandru i Danijela. Oboje su naša deca - rekla je ona i istakla da su osećanja obostrane i da Danijel Sašu voli sa podjednakom ljubavlju.

ST/D. KADIĆ
Prihvatio je njenog sina kao svog... Saša i Suzana

Pevačica je otkrila i neke bolne detalje, pa priznala da njne sin ne želi da se njegov biološki otac i spominje:

- Danijel ne želi da pričam o njegovom pravom ocu, nije zaslužio da ga pominjem. Danijel je odrastao sa Sašom i sa mnom i njegov pravi otac je Sale. Sve što je naučio naučio je od njega. On radi kod nas u "Grandu", u režiji, kao ton-majstor, i odlično se snašao. Meni srce raste svaki dan kada čujem da ga ljudi hvale, napravili smo od njega divnog čoveka i verujem da će jednog dana biti divan suprug – izjavila je Suzana pre nekoliko godina za medije.

Republika

Suzana i Saša svoju ljubav su krunisali brakom 1998. godine, a nekoliko dana pre bombardovanja 1999. godine rodila je ćerku Aleksandru, dok je njen sin Danijel već tada živeo sa njima u kući na Bežanijskoj kosi.

Tih godina odlučila je da napravi pauzu u karijeri i posveti se porodici, jer nije želela da njenu decu odgajaju dadilje.

Iako se Aleksandra i Danijel gotovo nikada ne pojavljuju u javnosti, morali su da budu uz mamu na promociji albuma, te je porodica Popović prvi put nakon mnogo godina pozirala pred objektivima.

Komentari (0)

Loading