Suzana Jovanović: POČELA SAM DA VODIM BITKU NA ESTRADI, Marina Tucaković mi je pisala pesme dok se BORILA SA BOLEŠĆU!

Autor:

Zabava

11.06.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Jovanović presrećna zbog novog albuma.

RepublikaFoto: Republika.rs
Suzana Jovanović

Supruga dugogodišnjeg direktora "Grand produkcije" Saše Popovića Suzana Jovanović posle 11 godina pauze objavila je novi album, u koji je on, kako tvrdi, uložio skoro 100.000 evra! Popović tvrdi da se s timom saradnika potrudio da Suzani zajedno naprave devet novih pesama da bi se u velikom stilu vratila na estradu, pa je 140 penzija uložio u u ceo projekat i promociju albuma koja je organizovana u četvrtak uveče u jednom prestoničkom hotelu. Veliki broj javnih ličnosti sa domaće estrade okupio se na slavlju na kom su predstavljene Suzanine nove pesme, a Popoviću su mnogi govorili da je uzbuđen kao da je on snimio prvi album.

- Suzana je glava kuće i ja sam se uvek trudio da slušam šta mi kaže. Ponosan sam na njen album, čini mi se, više i od nje same i priznajem da me je mnogo koštalo sve ovo oko organizacije i promocije. Penzija mi je 700 evra, a 140 njih sam uložio u sve ovo, pa vi računajte. To je znači skoro 100.000 evra! Nikad nisam hvalio previše suprugu jer sam bio direktor "Granda", pa bi svi pomislili da je ja guram i da ništa ne postiže sama. Pevači su mnogo sujetni, ko zna šta bi se pričalo u tim krugovima. Svakako je za ovih 25 godina zajedničkog života ovo kruna našeg braka - tvrdi Popović za Srpski telegraf, a tokom cele promocije obletao je oko supruge da bi se uverio da sve protiče kako treba.

Saša: Pevači su sujetni, zato nisam previše gurao svoju ženu na estradi

Na promociji su se prvi put u javnosti pojavila i njihova deca Suzanin sin Danijel iz prvog braka i ćerka Aleksandra, koju pevačica ima s Popovićem, pa su svi zajedno pozirali pred okupljenih foto-reporterima. Jovanovićka kaže da joj je bila potrebna pauza u karijeri i da je imala veliku tremu pred promociju.

RepublikaFoto: Republika
Saša Popović i Suzana Jovanović sa decom...

Suzana: Imala sam veliku tremu pred dolazak zvanica. Bilo je vreme za album posle pauze od 11 godina

- Tek sam počela da pravim karijeru i da vodim bitku na estradi. Marina Tucaković je pisala je tri pesme za mene, nisam verovala kad su mi rekli da ona radi tekstove. Ona se sa svojom bolešću borila i kad je bila bez elana, snage i volje, pisala je meni. Hvala joj beskrajno, mnogo je volim. Vidim po reakcijama ljudi da smo uboli pesme koje će biti hitovi i na to sam najviše ponosna. Saša mi je mnogo pomogao, ne mogu da se odužim za trud koji je uložio i hvala mu - rekla je Suzana za naš list.

RepublikaFoto: Republika.rs
Suzana Jovanović
Foto: Republika

Marina: Relaksira me da slažem garderobu, koliko god da je smešno

Hitmejkerka Marina Tucaković pojavila se na promociji Suzane Jovanović posle duge medijske pauze zbog teške bolesti, pa je za naš list otkrila da joj nije uvek lako da se nosi sa hemioterapijama, ali ne dozvoljava sebi da klone na duže staze.

- Mnogo mi je drago što sam se videla s kolegama posle ovoliko vremena, falilo mi je sve to. Terapije podnosim kako koju. Da je lako, nije lako, ali eto već dugo sam u ovoj borbi i nekako uspevam da odolim bolesti. Zovu kolege da pitaju kako sam, ali i oni imaju svoje živote, pa ne mogu da bde nada mnom. Mene u toku dana relaksira da slažem garderobu, to mi smiruje živce koliko kod bilo smešno. Nekad sam u depresiji, recimo, kad odem na terapiju, ali učim sebe da nikada ne odustajem i mislim da sam s te strane dobar primer drugim ljudima koji prolaze kroz istu stvar - poručila je Marina.

 

 

Foto: e-stock agency

Sevićka se udala u tajnosti, fura burmu od 3.750 evra

Pevačica Ana Sević krila je od očiju javnosti da je stupila u brak sa Danijelom Nedeljkovićem, a umesto slavlja, imali su samo svečani ručak u krugu najbližih.

- Danijel i ja smo zvanično u braku, a prsten koji ste videli bio je samo poklon. Hteli smo da se sve to desi u tajnosti. Bilo mi je simpatično što su nam svi čestitali na veridbi, a mi smo već bili u braku. "Da" ispod slike su bili samo naši inicijali. Nosila sam belu haljinu, ne venčanicu. Gledali smo da sve to bude skromno, s nama dragim ljudima. Istog dana krstili smo i Senu i malo je falilo da zaplačem od sreće! Kod Danijelovih roditelja smo imali ručak i to je bilo sve. Nismo hteli veliku proslavu - rekla je Ana.

Inače, ono što je svima zapalo za oko jeste Anina burma, a može se videti da je u pitanju zlatni prsten sa dijamantom kartije. Cena ovog luksuznog komada iznosi 3.750 evra

 

 

Foto: Republika

Boba: Brena je bolesna, ima jaku alergiju

Suprug pevačice Lepe Brene Boba Živojinović pojavio se kod Suzane na promociji sa sinom Filipom Živojinovićem, a folk zvezda je izostala jer se trenutno bori s jakom alergijom, pa izbegava da izlazi.

- Brinem mnogo zbog Brene. Ima neku alergiju i stanje je bilo nekoliko dana baš ozbiljno. Brinemo svi o njoj, to je razlog zašto nije mogla da dođe i pruži Suzani podršku, ali njih dve su se čule i, naravno, da će se videti naknadno da proslave - rekao je kratko Boba.

 

 

Foto: Republika

Mihajlović se sa ženom provodio kod Suzane

Fudbalski trener Siniša Mihajlović i njegova supruga Arijana zajedno su se pojavili na promociji Jovanovićeve, a on je pre nekoliko dana doputovao u Srbiju. Po dolasku u Beograd Mihajlović je vreme iskoristio da poseti stare prijatelje, pa je bio među zvanicama na promociji albuma Popovićeve supruge. Oni su celo veče uživali uz koktele, nazdravljali su s prijateljima, pa su čestitali Suzani na trudu koji je uložila u nove pesme.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading