ANA SEVIĆ U VENČANICI: Prva fotografija s VENČANJA pevačice sve raznežila, a u rukama bidermajer!

Autor:

Zabava

11.06.2021

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Sević udala se za svog partnera Daniela Nedeljkovića pre nekoliko dana, ali su njih dvoje sve držali u tajnosti.

Foto: instagram.com/anasevicofficial Potvrđeni nalog
Svi su mislili da se verila, a ona se udala...Ana Sević

I dok su svi mislili da je reč o veridbi kada je Ana objavila da je svom izabraniku i ocu svoje ćerke Sene, Danijelu, rekla "da", ona je sinoć otkrila da su se njih dvoje zapravo venčali.

Ana i Daniel ceremoniju sklapanja braka obavili su i u opštini i u crkvi, a pevačica je sada objavila prvu fotografiju njih dvoje sa venčanja.

 

 

Ana nije imala klasičnu venčanicu, već belu kratku haljinu sa "puf" rukavima, dok je Daniel bio u pantalonama, košulji i sakou, a ne u smokingu.

- Nije bila u pitanju veridba kako se spekulisalo, ja sam udata žena - rekla je Ana za "Alo" pokazavši burmu na ruci.

- Kruna svakog odnosa je brak. Neko sam ko veruje u bračnu zajednicu za ceo život. Svako priželjkuje da bude do kraja života sa osobom sa kojom se upusti u tako ozbiljan odnos kao što je brak - rekla je Ana i otkrila da li joj je bivši suprug čestitao na novom braku.

- Nije mi Darko čestitao jer ne zna da sam se udala - objasnila je ona i istakla kako uživa u porodičnom životu koji je u potpunosti ispunjava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading