(FOTO) MIRA BANJAC U DEVETOJ DECENIJI USLIKANA NA SETU: Ova koleginica joj pravi društvo, a DETALJ na glavi će vas IZNENADITI!

Autor:

Zabava

08.06.2021

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka joj čast!

 

Foto: Tanjug
Mira Banjac ne odustaje od glume u poznim godinama

Mira Banjac, bez obzira što je ušla u devetu deceniju, i dalje se aktivno bavi glumom, i vredno sprema za novu televizijsku ulogu.

Koleginica Gorica Popović objavila je fotografiju sa Mirom sa seta serije "Klan". Njih dve su pozirale dok je Mira sedela na stolici, a Popovićeva ju je zagrlila.

- Carica Banjac. Klan- glasio je opis fotografije. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli g.cici (@gorica.ci)

 

Primetno je da najstarija srpska glumica dobro izgleda za svoje godine, a u tome su saglasni i komentari na društvenim mrežama.

"Koliko dobrote, plemenitosti, ljubavi na jednoj fotografiji, koja svedoči kakva se veličina nemerljivih razmera preliva po nama posmazračima, gledaocima, obožavaocima. Draga Gorice, hvala Vam!", "Divne ste ,drage moje kraljice glume", "Dve legende, dive, glumice za sva vremena" neki su od komentara pratioca. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading